Khamis, 7 Jun 2012

Banner of the Reunion. Sweet 19.

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.



first impression masa aku tengok banner ni.

" homaigod, homaigod. lawa gila!"

this awesome banner was create by Ameer and Dyad. actually, this is the banner for our first reunion. before that, let me introduced myself first untuk siapa-siapa yang tak tahu.

Hai, nama saya Nazrul Ashraff Bin Buang. berumur 19 tahun dan menetap di Selangor Darul Ehsan.

so, I have stated clearly that I was 19 years old. tehee. dengan bertemakan Sweet 19 *sweet gizzuew* we make our first reunion at Taman Tasik Shah Alam. woot woot. okay, jom layan gambar sebab aku malas nak menaip. this is the month where I will be live like a sloth. hahaha.



ni je la bebudak lelaki dalam kelas aku. Sheikh is missing in this picture. oooh sheikh! I really miss you la dude. masa ni Sheikh jadi fesi dekat Matrik Pulau Pinang untuk pendaftaran pelajar baru. jadi, dia tak dapat datang untuk this our first reunion.



this is the cupcakes. yum2.



ni pulak makanan untuk reunion. so we have nasi goreng, mee goreng, roti, kek bla bla bla. okay, I admit. *angkat tangan tanda bersalah*  most of the time, *yes most of the time* I just dont remember the food that I ate. haha. teruk punya Nazrul. sebab tu bila aku makan, aku tend to snap a picture. jadi kalau aku sakit perut atau food poisoning, aku boleh tunjuk kamera aku dekat doktor sambil cakap,

" saya makan ni doktor."

bagus kan?

jadi, semasa reunion, apa yang kitorang buat? okay, jom layan several pictures before I shut down this alang's lappy and take a nap. *konon je tu*



pertama sekali, kitorang buat

Taaruf session. suai kenal kembali. soalan wajib jawab,

sekarang belajar dekat mana?

status?

and status? haha. that would be the most killing question la weh.



sesi kedua,

sesi makan-makan sambil borak dan gosip.


sesi ketiga,

ialah sesi fotografi dan berambil gambar sana sini serta bajet Nigel Baker yang ambil gambar aku.



sesi keempat,

sesi debat. tajuk debat pada hari itu ialah,

anak luar nikah. salah siapa?

masa aku post kat facebook yang sesi debat ialah games untuk reunion, kawan aku dah tunjuk ekspresi pelik je. and he said,

"semangat gila korang!"

actually, ini bukan debat biasa, dia ada rules and regulation yang lain sikit. tapi aku malas nak cerita, jadi kau orang semua tak payah tahu. bwahahaha

sesi kelima.

main game truth or dare. okay. takde gambar la pulak. tapi actually, bukanlah truth or dare pun. tetibe je game ni boleh bertukar nama kepada 'siapa crush anda?' ataupun ' siapakah kekasih anda buat masa sekarang?'

and ada la soalan-soalan pemes like,

"hah! kau dah tunang? tak jemput pun. dengan siapa?"

"siapa awek kau?"

"kau kan baik, mesti kau ada minat siapa-siapa. share la dengan kitorang."

and the rest is history.

sesi keenam



its bowling time!!!!!!!



sesi ketujuh ialah Kayak!!!!!!!!!! *over dover dengan menggunakan tanda seru*



sesi kelapan, makan aiskrim mekdi yang super duppa sedap!

dan lepas tu kitorang balik. heh. walaupun hanya satu hari sahaja, tapi aku really appreciate those time with them. bukan senang nak jumpa diorang, gather together and borak sakan mengalahkan mak hayam.

masing-masing dah susah nak jumpa lepas ni. ada yang kat Pahang, Perlis, Johor dan sebagainya. this reunion, haih! i will miss it so mucho mucho. *kesat mata tanda drama yang over*

sebelum berpisah, aku ada cakap kat dioraang,

"lepas ni kita buat reunion bawak anak dengan isteri la pulak." gelak.




till then. babai.

1616.














1 ulasan:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

wowww...siap ade cuppies lg best ok!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...