Jumaat, 15 Jun 2012

Hotel dan Restoran dalam Laut at Ithaa Undersea Restaurant

assalamualaikum wbt dan selamat pagi buat semua.

Underwater suite and restaurant in the Maldives

Ithaa Undersea Restaurant dari Conrad Maldives Rangali Island ialah restoran yang terletak 16 kaki di bawah paras aras laut. which is bagi aku tersangat la cool. kau boleh menikmati pemandangan laut 180 darjah.

heh. seolah-olah macam kau tengah makan dalam laut la kekdahnya. cool gilak!!!!!!! masa tengah makan, tetiba je ada ikan pari melintas la apa la. tak ke sikit punya cool tuuuuuuu.

kalau nak makan kat restoran ni, kena buat tempahan 14 hari lebih awal. heh. dan kat sini hanya disediakan lunch dengan dinner jak. masa-masa lain tak boleh. attire pulak, korang kena look smart. aku tak tahu la pulak apa maksud sebenar dia, ''attire is smart" heh.

kalau pakai khakis dengan t shirt tak look smart ke? eh?

Underwater suite and restaurant in the Maldives

aww! Pari yang sangat comel.

restoran ni dah wujud 5 tahun lepas lagi masa diorang baru mula-mula bukak hotel tu. dan sempena menyambut ulang tahun Conrad Maldives Rangali Island, diorang ubah restoran ni jadi hotel untuk tidur pulak.

Underwater suite and restaurant in the Maldives

wowowowow!! tak ke sikit punya cool tu weh. gempak gilos. nak tidur pun rasa tenang je. nak tidur pun, pandang kiri is ikan, pandang kanan pun ikan juga. haha. full of ikan.

memang pencinta alam habisan la siapa-siapa yang tempah hotel ni. untuk harga, aku tak tahu pulak the exactly price. haha. tapi aku rasa memang mahal la kot. kalau aku ni keturunan Sultan Rajawali ke apa ke, memang da lama dah melepak dekat hotel ni.

wahaha. dan malangnya memang angan-angan mat jenin je la kan Nazrul oitt.

k guys, till then.

1036
Klang,
by @TheodoreNazrul

p/s
ada sesiapa nak bawak aku tak? haha






2 ulasan:

syakey berkata...

fuhhhh best nya!

En. Beyazid berkata...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...