Ahad, 17 Jun 2012

Blogger of The Week ~ #3

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

kekdahnya entry blogger of the week telah lama tertangguh dek kemalasan seorang Nazrul. now, we continue with week number 3. sebelum ini, kita ada Hafiz Hafizol dan Aesya Zealous untuk week number 1 dan week number 2. siapa pula yang menjadi Blogger of The Week untuk minggu yang ketiga?

@Week 1
@Week 2

heh.

he is truly handsome.

a really photogenic guy.

and a really awesome guy eventhough I never meet with him.

it's



oo, yes. let's continue with question and answering session.

1- sila perkenalkan diri anda. 


Mohd Fekri Ahmad,berumur 21 tahun,dan saya berasal dari Melaka,Melaka yang bersih tu huhu....


2- macam mana terlibat dengan dunia blog?


macam mana terlibat tu,dari kawan saya,Amir Naufal NA,dia yang banyak mengajar saya tentang dunia blog.

@Amir Naufal NA


3- perasaan bila ada orang komen blog anda? apakah perasaan anda apabila blog anda di-komen buat pertama kalinya.


rasa teruja sebab ada yang sudi komen blog kita,kalau tak komen pun tak apa,asal kan ada yang sudi singgah ke blog lelaki geek, huhuhu....


4- ekspresi dan penceritaan anda banyak melalui gambar. boleh ceritakan serba sedikit tentang blog anda dan genre blog? 


dalam blog saya banyak gambar saya update,saya rasa dengan adanya gambar dalam entry kita tu,ia nampk lebih menarik,orang masuk pun rasa best je feel aje kan,blog lelaki geek menceritakan perjalanan saya dari awal sampai sekarang,macam dairi




5- siapakah blogger yang anda rasa memang famous amos dan sangat hebat? kenapa?


blogger paling pamous,Fatin Liyana Asri,dia sangat cantik,dan bakal menjadi doktor  hebat tuuuu,perfect!

@Fatin Liyana


6- apakah pendapat anda tentang isu ini


blogger kacak/cantik mudah mendapat follower


masing-masing ada kelebihan masing-masing,jadi kita kena pandai dan punya cara nak tarik orang untuk masuk ke blog kita, contoh : entry kena la best


7- hobi selain berblog?


photoshoot,edit gambar,dan menonton movie


8- pengalaman terbaik/ terhebat/ ter-best sepanjang bergelar blogger?


menjadi blog pilihan intrend April 2012





9- perancangan masa hadapan terhadap diri sendiri dan juga blog


saya nak blog saya lebih dikenali dan cita-cita saya akan tercapai.


10- pesanan buat mereka yang membaca blog anda? dan juga pesanan buat newbies yang ingin menceburkan diri dalam dunia blog. 


pesanan saya kepada mereka yang baru dalam dunia blogger,berblog dgn ikhlas acehh...kepada mereka yang sudi buka blog lelaki geek,saya nak ucapankan terima kasih banyak-banyak kerana sudi singgah blog capuk ini ehhehe...



secara jujurnya, aku tak pernah jumpa langsung dengan Fiq Fikri ni. jumpa pun tak pernah, jangan harap la nak borak kan? haha. tapi aku rasa he is kind and his picture in his blog are tremendously awesome. aku kagum gila weh. fotogenik gilak! nanti bila-bila kita kena lepak sesama weh! mwahahah.

buat sesiapa yang tak pernah melawat blog dia, boleh klik link di bawah ini. tapi aku rasa mostly mesti pernah bukak kan? even once. wuuu.

@Fiq Fikri

dan buat sesiapa yang suka bertwitter dan memang taik twitter habisan dan nak tweet bersama Fiq, boleh tweet mweet dengan klik link di bawah ini

@0yinFiq

sekian. haha. promot habisan aku.

buat masa sekarang ni, banyak entry tertunggak yang aku tak update. =.=' entry Awana Genting pun tak habis lagi. haila, haila Nazrul.

okay guys! till then. akan ada beberapa blogger lain yang pemes amos akan di 'featured' dalam blogger of The Week! heh.

nantikan pula Blogger of The Week ~ #4 pula!!!!!!!! babai!!

1551
Klang
by @TheodoreNazrul

2 ulasan:

Fiq Fikri berkata...

ahahahhaha bru ingat,soalan ni dh lama tye kn huhuhuhu btw thankss wei terharu :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

ehh tu pokcik saya laaa...

pokcik diinterview ok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...