Selasa, 15 Mei 2012

Blogger of the Week ~ #1

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

Blogger of The Week. ni baru first time aku nak buat macam ni. kekdahnya, ai nak buat entry tentang blogger yang aku rasa diorang ni bagus.

diorang ni talented dalam mengembangkan sayap dalam dunia blog. haha. *ayat kemain kau Nazrul*

entry diorang sangat catchy and menarik serta tidak membosankan.

so, Blooger of The Week #1 for this week is Hafiz Hafizol !!!!!!!!!!!

Hafiz Hafizol

@Hafiz Hafizol

let's continue with Question and Answering session.

1- sila perkenalkan diri anda

nama saya Hafiz Hafizol.

2- macam mana melibatkan diri dengan dunia blog?

member yang tolong buatkan. lepas tu terus menulis mengenai kisah hidup sehari-hari. ehermm, saya rajin blogwalking sehinggalah saya terjumpa grup Sahabat Blogger di Facebook. saya mula mengaktifkan diri dalam group tersebut sehingga berkenalan dengan ramai blogger-blogger otai dan newbies.

3- first blog yang suka baca and be the idol at that time?

blog kakak aku

@blog

sebelum ada blog, aku selalu stalk dia punya blog. dia dah lama ada blog.

4- feeling bila orang first komen?

mesti la excited! sebab ada orang baca apa yang kita tulis.

5- first entry, berkisar tentang apa? still ingat lagi tak?

pasal ukm. blog dibuat untuk suka2 mengisi masa lapang sebab duduk bilik single memang membosankan. cerita pasal bilik yang aku dapat dekat UKM.

6- macam mana dengan blog sekarang? adakah objektif membuat blog sudah beralih?

still the same . still buat blog personal . blog suka2.blog sebagai satu hobi mengisi masa lapang. update bila ada masa terluang and ada masa baru berupdate.

7- siapa bagi anda blogger yang famous amos? dan sangat hebat?

Fatin Liyana

8- sikap blogger yang tak suka?

Blogger yang sombong.

9- apa rancangan blog terhadap masa hadapan?

Akan meningkatkan jumlah pembaca dan followers.

10 - selain berblog, apa aktiviti yang anda akan lakukan. *kekdahnya HH mengambil masa yang lama nak paham soalan aku yang ini. haha*

study. facebook. keluar jalan-jalan.

11- nak cakap apa pada pembaca blog anda di luar sana.


kepada pembaca hafiz hafizol blog , terima kasih sebb mengikuti blog yg picisan ini..teruskan mengikuti update dari saya. ahaks. okbai


jadi, aku rasa Hafiz Hafizol dari Hafiz Hafizol Bukan Sekadar Rupa adalah seorang blogger yang sangat kelakar. dan baik juga. dan pandai menyanyi. yes. Hafiz Hafizol atau nama panggilannya Jojo. *#okbai* memang seorang yang pandai menyanyi.

aku pernah dengar dia nyanyi so aku memang tabik sprink doink toink la kat dia. aku kenal dia dari Sahabat Blogger. and sekarang aku dengan dia just keep in touch dekat facebook and twitter. baru sekali jek jumpa dia which is masa Pre Screening The Devil Inside.

jadi, buat mereka yang belum pernah membaca blog Hafiz Hafizol, boleh klik sini
@Hafiz Hafizol

and buat mereka yang taik twitter dan suka bebenor bertweet, boleh klik sini
@HafizHafizol

till then. love.

let's twittering peeps!
@HangNazBenji

5 ulasan:

syaza nazura. berkata...

Make sure aku ada, :P HAHAHA. LOL. Gurau je. Kbaii. Nak study. Esok exam. WEeeeeeeeeeeeee

hafiz hafizol berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Syakir Rahman berkata...

wah.... da mcm interview retis XD

hafiz hafizol berkata...

Haha.. Tenkiu tenkiu.. ko dah dengar aku nyanyi?? bila pulak? Haha.

Azham Vosovic berkata...

Hye Blogger UPM hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...