Ahad, 13 Mei 2012

LG Cinema 3D Smart tV

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

dulu,

zaman dulu-dulu, memang minat sangat tengok Power Rangers. masa tu kat rumah guna tv 16 inci je. remote control pun takde. nak tukar chanel kena la pergi dekat tv, lalu dengan gigihnya kita pun picit butang-butang yang ada dekat tv tu.

da la 16 inci, kalau tv rosak sebab tak dapat siaran, mulalah mak cakap,

" kat stesen tv hujan, sebab tu tak dapat siaran."

padahal tv tu dah nak nazak. haha. dengan gigihnya kita pun ketuk-ketuk tv sampai elok. tapi kadang-kadang tak elok pun. mulalah kita hentak kaki bagai sebab nak tengok Power Rangers yang lima warna itu padahal tv hitam putih je.

tapi sekarang dengan wujudnya LG Cinema 3D Smart TV, semua rancangan boleh tengok dengan puas hati. yes, you read it peeps. its 3D!!!!!!!! awesome right??



dengan aksi 3D yang sememangnya menjanjikan aksi terbaik, nak tengok Power Rangers pun rasa best gila. dah tak perlu nak ketuk-ketuk tv kalau tak dapat siaran. *kekdahnya ai tak sanggup nak ketuk smart tv uolls.*

with this LG Samrt TV , absoluttely we just can simply point, drag to control everything, including TV program, favourite application and also media sharing. sangat ohsem la!

hello, siapa yang tak nak tv macam ni? harus la aku pun nak. kekdahnya nanti boleh la tengok Desperate Housewives tak pun ANTM dengan jarak yang paling hampir sampaikan jerawat-jerawat dekat peserta ANTM pun boleh nampak. heh.


flat screen? yes. 

tip top? yes.

awesome? yes.

boleh bagi satu tak? haha. 

dengan LG Cinema 3D Smart TV, dah ada Magic Motion Remote Control. maknanya, lepas ni, dah tak payah gigih-gigih nak tekan butang dekat tv 16 inci sebab da ada benda alah ni. boleh tak aku panggil remote ni tongkat sakti sebab features dia sangat mengagumkan.

meh aku petik sikit kata-kata hikmat dari website dia.

A remote control that operates like a mouse. A smart TV is never smart if you have to endure an overly complex process for controlling your TV. The Magic Motion Remote Control provides the easiest control over your LG Smart TV. Just Point, Click, and Control. With simple movements and gestures, you can drag, flick, and select your preferences, without the hassle of using multiple buttons and arrow keys.

bwahahah! finally. with this awesom-ing features, sah-sah memang aku boleh panggil ini sebagai tongkat sakti.

dengan segala kejadian yang berlaku baru-baru kat rumah aku which is tv rumah aku rosak disambar petir, aku memang mengharapkan somethin freshie like this. something awesome. something new. *kekdahnya macam buat advertorial je walaupun tak pernah buat lagi. heh*

jadi, apa tunggu lagi!! untuk tahu more about this superb creative LG Smart TV, you can click this link to go to their website.

@LG Cinema 3D Smart TV

berharap sambil genggam kedua-dua tangan dan mata bersinar-sinar bagaikan poos in boots.

kan best kalau dapat tv ni sebab boleh tengok tv dengan kepuasan maksima. 

berangan je la Nazrul! haha. ok guys. aku harap kau orang semua enjoy layan tv 3D yang gempak ni kalau ada dekat rumah! for sure la kalau tengok cerita hantu, kena ajak aku sekali. excited weh.

heh.

btw, lets twittering peeps.

@IncheVampire

till then. love.

kave down, 0006 in the morning.

p/s

psst, dengar cerita ada yang nak bagi tv ni satu free dekat siapa2 yang bertuah. aku harap, aku la orang tu. haha. tak payah la nak berebut tv dengan emak sebab semata nak tengok Showdown 2012, American Idol, Desperate Housewive etc etc etc

babai!!!!!!!





1 ulasan:

Wan Ahmad Izudean berkata...

last2 keje nanti dapatlah uols..
haha :P

good luck!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...