Sabtu, 12 Mei 2012

aku mahu capai langit itu.

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.



tajuk entry kemain dasat. da macam tajuk lagu Ramlah Ram. tak pun tajuk novel Damya Hanna kekdahnya.

this is five of us including me. from left we have Sarania, Kunambiga, Naqi, aku and last but not least is Acap.

memang aku tahu kau orang skip jak pasal nama-nama kawan aku. haha. harapan jadah nak memperkenalkan kawan aku tidak menjadi dek gambar menjadi perhatian yang lebih utama.



kau ado?? takde kan? haha. this nice and superb-ly lompat-ing gambar made by Asfaezzah. menarik kan? aku memang buta hal-hal IT macam ni. jadi, aku awal-awal memang dah cakap kat Asfa,

" buat ea? hehe."

and suprisingly, she did it very well. ohsem weh!!!!!!!!!!!! kau orang nak jugak? haha. boleh je. asalkan ada duit maaa. no money no talk. kekdahnya I nak memperkenalkan Asfa kepada dunia perniagaan. this picture for surely, it can be my profile picture on facebook. walaa! haha. aku rasa kalau jadi DP Twitter pun ohsem jugak.

tapi aku rasa, ramai je yang dah mampu buat gambar macam ni. aku je kot yang noob bagai jadah haram buta IT. heh. aku pandai guna paint je. bwahahaa. benda lain memang aku tak pandai langsung. hidup yang sangat menyedihkan wahai Nazrul.

aku rasa both of this picture was flawless. awesome. langit pun cerah, kitorang pun pandai lompat *padahal nak puji diri sendiri, haha*

memang such a nice picture loorh. heh. aku dah tak tahu nak cakap apa lgi ni sebenarnya. muchos, till then.

kave down, 1039

3 ulasan:

wanda berkata...

woww happy nye..:)

Mira Cikcit berkata...

wahhhh... kau pun hebat jugak buat GIF ..

hazzim™ berkata...

stail jugak pic tu ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...