Rabu, 18 Januari 2012

~ result exam semester 2

assalamualaikum WBT dan salam peperiksaan.

result semester 2 aku dah keluar dan ianya boleh tahan. takde banyak sangat beza pun dari semester 1. overall, its just so-so macam gi tu je.


sila klik pada gambar untuk tumbesaran

apa-apa pun, kuliah aku memang best gila! heh. untuk semester 2 ni, 2 orang dapat 4 flat which is Kon and Faiz. diorang berdua memang superb sebab semester 1 pun diorang dapat 4 flat jugak. heh. Tee and Diana pulak dapat 3.95. Ngu dapat 3.91 and Kunambiga dapat 3.84. for the rest, seorang budak lelaki dapat 3.80 and another guy dapat 3.75. 

ramai jugak classmates aku dapat 3.5 and above. almost 20 students. apa-apa pun, sekalung tahniah aku ucapkan buat semua ( ayat skema!! ) haha. hopefully, our final sem will be more awesome and tremedously superb.

aku kuliah 4 , so, aku just tahu result kuliah 4 je la. kitorang semua ada 8 kuliah and the rest classes, aku tak tahu pulak berapa result diorang. tapi untuk semester 1, Kuliah 5 and Kuliah 4 memang bersaing. heh. okay, chow cin cau dulu. ada hal yang perlu diuruskan bersama 07 street writers. 

babai! assalamualaikum.

siapa yang berminat membaca cerpen ataupun novel ataupun mini novel, boleh klik di sini


1 ulasan:

Wan Ahmad Izudean berkata...

tahniah..lepas ni pikir nak buat degree apa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...