Selasa, 31 Januari 2012

~ lelaki main bola jaring. perempuan main futsal.

assalamualaikum dan salam futsal serta bola jaring buat semua.



perempuan main futsal weh! jangan terkejut sebab they are really talented. actually, budak-budak asasi ada buat Family day ASPER 2012 and acara yang dimulakan terlebih dahulu adalah futsal dan bola jaring. futsal dimainkan oleh budak2 pompuan manakala bola jaring dimainkan oleh budak2 lelaki.

gambar tu, gambar untuk pasukan 4a. dorang johan kumpulan tapi kalah kat peringkat separuh akhir dengan penalti. cett. sedih betul.


barney ada print out several gambar and ayat yang boleh psiko pihak lawan.


ayat paling pemes, krik, krik, krik. tapi takde la pulak benda tu kat dalam gambar ni. aiyaa. ayat tu sangat pemes sebab hampir separuh budak2 benci dengar ayat tu. haha.


top scorer kumpulan 4. memang gempak!! walaupun budak2 pompuan main futsal suka terjerit-jerit tapi kadang2 kelakar jugak tengok dorang main. boleh gelak terguling-guling pun ada. haha


budak2 lelaki main bola jaring! gempak!! macam2 skill dorang ada. ye la, dorang ada basic dalam bola keranjang. tu yang hebat gila.






ovreall, walaupun peraturan pun hentam keromo je tapi still happy enjoy semua ni. enjoy dengan segala bagai aktiviti yang kalau ingat balik memang akan tersenyum sendiri.

ASPER memang best!! yeeeha!!

the best ever. hopefully boleh buat lagi macam ni.  :D

rindu those moment. gtg. babai. assalamualaikum

4 ulasan:

Ain SSB berkata...

Woahh happening! Hebat perempuan main futsal! Lelaki main bola jaring pon kagum jugak!

Rtp Farra Arisha berkata...

belum pernah coba main futsal. haha. agaknya arisha bukan tergolong dalam superb lady lagilah.

.:rizaL:. berkata...

main paintball la lg bez hahahha

Legendarian berkata...

jom tgk laki main netball

http://www.legendnetball.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...