Sabtu, 17 Disember 2011

~ power of god. ini memang kuasa Allah. sangat menakjubkan.

assalamualaikum.


saat aku bukak page ni, aku sangat terkedu dan terkejut. ini memang betul-betul menunjukkan kekuasaan Allah. tapi aku tak tahu, orang apa yang buat page itu dan agama mana dia anuti. 


benda macam ni, maksud aku, page macam tu, hanya sekali je aku pernah tengok. iaitu masa aku tingkatan 4 bila aku join Kem Nadwah Kepimpinan Daerah Klang.




kalau nak view page di atas, boleh right klik link kat bawah ni.


gempak kan???????????? aku rasa benda ni memang sangat gempak! pagi tadi, masa aku buat presentation biology, lecturer aku iaitu Encik Zulkepli bin Othman ada sebut, 

memang penting kita membaca ayat Al-Quran. tapi yang lagi penting adalah wahyu yang terkandung dalam Al-Quran itu sendiri


aku rasa apa yang beliau sampaikan memang menarik dan nice :D. and lecturer aku ada cakap jugak dekat aku,




presentation sangat bagus! keep it up!

oh! pada ketika aku sangat blush! aku sangat suka ada kengkawan presenter  yang bagus!! korang memang terbaik. :D bwahahah. love you guys.


p/s

to Din, Pka, Acepa and Nick, korang memang terbaik!! oh, tajuk presentation aku dengan kengakawan pasal Mammalian Support System. okay, aku nak sambung balik tengok Death Note. babai!! have a nice day ahead.

kalau suka boleh tekan button share dan button like. terima kasih.






4 ulasan:

k e y r i berkata...

hmm untunglaaaaaaaaaaaaa

SAIFUL ANUAR BAHARUDIN berkata...

pergh... advanced gile kot :D

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@keyri ~ motif? heh.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@saiful ~ memang gempak kan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...