Jumaat, 16 Disember 2011

~ pictures that really warm.

assalamualaikum.


akhir-akhir ni, aku asik-asik cakap pasal iklan komersial je kan? dah takde entry lain gamaknya untuk aku membuat entry. heh. bagi aku, memang kenangan buat semua pembikinan iklan komersial tu. just enjoy the pictures.



this is Acepa. pagi-pagi lagi Napi dah telefon aku suruh bangun sebab kitorang nak mulakan sesi pembikinan jam 7 pagi!! bayangkan la, sepatutnya , pada pagi sabtu yang hening lagi segar bugar, kau sepatutnya diulit selimut ataupun gebar yang hangat, tapi pada masa itu , aku dengan kengkawan tengah semangat amik gambar. heh.


muka berseri-seri mengambil gambar sambil memakai cermin mata. ramai yang tak tahu sebenarnya aku memang pemakai cermin mata yang tak berapa nak tegar. bwahaha.


oooooooooo. budak ini sangat comel. jumpa dia dengan keluarga dia yang sangat sporty. heh. 


uuuuuuuuuuuu, i love this picture. bagi aku, gambar ni sangat menarik. :)


dan love. sayang dan cinta haiwan!! 

overall, the pictures are really good. the video was awesome and remarkable. aku suka gila video tu. and ramai kengkawan aku pun suka jugak dengan video untuk iklan komersial tu. heh. 

apa-apa pun, aku tak rasa akan ada tugasan macam ni lagi pada masa yang akan datang. dalam masa beberapa jam lagi, aku ada presentation biology tentang Mammalian Support System. hoepfully it would be blast.

nak tidur dulu. babai !! 




6 ulasan:

hafiz hafizol berkata...

gudluck !!!!!!

Ain SSB berkata...

Nicee! :) & good luck with the presentation! :)

syakey berkata...

apa lagi, nanti tayang2 ah video tu :D

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@HH ~ thanks awak! bwahahah.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ain ~ presentation sngt best!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@syakey ~ da tayang pun! heh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...