Sabtu, 12 November 2011

~ samsung corby II

assalamualaikum.



this Samsung Corby really buat hidup aku tunggang terbalik bila kakak aku bagi aku phone ini. bagi aku, phone ini dah cukup gempak eventhough tak la segempak I-Phone korang itu. apa yang penting bersyukur.



aku totally dah jatuh cinta dengan phone ini. heh. bukanlah jatuh cinta hidup semati, tapi, yeah! this phone was awesome. aku rasa gadget aku untuk hidup selama 18 tahun dah cukup coolio.


so far, aku ada,


:: this Samsung Corby II which is i love it so much!
:: Acer Aspire 4250, heh, this lappy memang memudahkan kerja aku!
:: Sony Cybershot 14.1 Megapixel. my pengarang jantung peneman hatiku!


those stuff I guess ( not guess anymore, it's beyond! ) was amazing and i really take care of them. maybe aku agak batak or whatever, daa ~ ianya kind like satu pencapaian and my dream dah jadi kenyataan. heh.


dream which is a men should have their own gadget. yes. aku akan cari gadget-gadget yang lain pulak. tapi bergantung juga kepada duit. haha. sekarang aku dah jatuh miskin. sob, sob,sob. 


maybe the remaining gadget , aku akan carik dan beli bila bekerja! yes, it will be like that. ( angguk-angguk kepala bersemangat! ) ok la, i got to go sebab nak layan cerita Lord of The Ring, heh. jangan nak pelik sangat la weh. aku adore cerita ni and really like it. 


so, keep on your eyes on my blog, eceh wah! ahaha. bajet artis la pulak aku ni. ok, babai! have a nice sleep and sweet dream peoples! 

3 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

wowww corby best eh

syaza nazura. berkata...

Haha. Macam abg aku punya phone. :D Heee. Okay, last comment kat blog kau. Jumpa lagi after SPM ~

nina berkata...

giler jeles. nak jugak!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...