Isnin, 7 November 2011

~ kelakar atau dumb tahap serius?

assalamualaikum.




kredit to @syazanazura  atas picture ini. aku godek2 blog dia, then ternampak picture ini. bila aku tenung dalam-dalam pic ni, aisy, haha. tak tahu nak buat reaksi apa. sama ada tergelak terguling-guling sebab budak itu buat lawak ataupun tergelak terguling-guling bila tengok reaksi cikgu dia terlampau bengang.

apa-apa pun, this is nice and catchy dialog. penyeri hidup aku di kolej sungguh. aku baru sampai kolej 13, UPM around 3.45 petang tadi. mengantuk gila! tapi sekarang, get shower first! babai!

kesimpulan : nak jadi cikgu kena sabar bila kena bahan dengan anak murid.
                  : boleh je jadi anak murid suka menganjing! i loike!

2 ulasan:

syaza nazura. berkata...

LOL, ada ke gambar ni? Tak ingat pun. Bhahah :D

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjpe pulak tau hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...