Isnin, 7 November 2011

~ disembelih lif

assalamualaikum.


walaupun takde benda nak di update, tapi aku update la jugak sebab tak nak blog ni bersawang bagai. tajuk kita pada hari ini ialah 


disembelih lif!! *tepuk tangan!!*





tetiba aku bau nasi ayam la. okay, bau nasi ayam tu takde kena mengena dengan orang yang kena sembelih dengan lif. heh? kena sembelih dengan lif? 


macam ni ke?



aku bukan la nak condemn ( betul ke eja? tibai je la ) ke apa ke, tapi kalau Metro buat tajuk mesti nak hiperbola bagai! aisy. kadang2 gila teruja baca Headline,

bom sekolah!

padahal cerita dia, pasal budak2 main mercun kat sekolah je. ==' okay, mungkin la Metro memang suka berhiperbola sana sini. agak2 korang aku kena saman tak kalau buat entry macam ni?

heh. asik2 saman. asik2 saman. cuba la kalau baca entry macam ni, korang think positively, orang yang suka saman tu, haisy, tu namanya tak boleh terima nasihat.

geleng2 kepala kejap.

ni aku print screen dari komen myberita.com


bila aku baca komen dorang, aku dah nak tergelak terguling-guling. apa yang aku boleh cakap.

rakyat telah bersuara. eceh wah! got to go. mak tersayang dah panggil untuk lunch.  babai!


2 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

Malang yang tak berbau..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

kalau berbau macam issey liyaki, dorang dah boleh elak terlebih dahulu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...