Ahad, 2 Oktober 2011

~ ultimate peace. this is truly relax.

assalamualaikum.





ini bukan dekat Dewan Besar Hogwarts ataupun aras 5, perpustakaan Harvard University yang mahsyur itu. ini yang kita panggil tenang. heh. ini hanya MPH Bookstore di Mid Valley Megamall.


it's truly soul la kat situ. aku suka the suasana yang wujud kat situ. dekat sini la anda2 sekalian boleh baca buku free tanpa ada orang pandang kerek 180 darjah ataupun orang meng'klik' lidah dengan berang bila nampak baca buku secara curi2. 



khusyuk itu perlu semasa membaca buku secara curi2. hehe. actually, semalam aku pergi Mid untuk shopping barang2 keperluan dengan Haiza Kah. lepas ni, tak tahu bila boleh lepak sama2 lagi dengan dia sebab jadual masing2 da full je. #bajetartis.  


this is Haiza Kah. aku rapat dengan dia since hari orientasi lagi sebab kitorang 1 team. till now we are close right??! hehe. 


dan kepura-puaraan itu perlu bila posing amik gambar. heh. disebabkan masing-masing mengidam sushi, kitorang decide untuk baham sushi!!


this damn sushi are truly sedap lipat2 kali ganda. taaaapi bila tambah wasabi mahunya aku menangis. pedas weh!!! tahap pedas dia bukan macam sambal nasi lemak tu. WASABI is truly speakin sangat damn PEDAS! hurt my tounge sungguh2. haha. ayat bajet best je Nazrul ni. 


only that I guess. heh. apa2 pun, lepaking with friends sangat best! actually aku rindu nak lepak sesama dengan kawan2 secondary school aku. taaapi, kawan itu ada di mana-mana. cuma terpulang kepada kita je nak pilih kawan yang macam mana. 

this is what we call memory for future. 

babai korang!!



10 ulasan:

zikeryhassan berkata...

lepak tak ajak pon. haha

.:rizaL:. berkata...

hehe nape x baguthu nk dtg. dekat gile kot. slalu gak lepak kat mph..hogwarts hbis

vampire and his lady berkata...

@zikery ~ uekk.. belah la.. kalau aku ajak cam nak ikut je. :P

vampire and his lady berkata...

@rizal ~ ala!!! ye ke?? nak contact pun tak tahu cmne..

DanieL AdiE berkata...

Tak ckp pon tau mmg berpura-pura.hahah..

vampire and his lady berkata...

@daniel ~ haha... jangan la mention dekat sini.

mocha~ berkata...

wahh..selesanya,xpayah nak ddk atas kerusi..lepak j duduk bawah :D

vampire and his lady berkata...

@mocha ~ betul3x! sangat best!

syaza nazura. berkata...

Alahai, lepak sana tak cakap. Nanti lepas SPM kita lepak sana lagi ye Nazrul :D

p/s. Esok :D

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@syaza ~ haha,, opkos.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...