Sabtu, 1 Oktober 2011

~ nestle bliss. sedap!

assalamualaikum.





aku suka minum Nestle Bliss. Low Fat Yogurt Drink. air minuman ini bagus tau, sebab dia boleh jaga digestion anda2 sekalian dalam masa 14 hari. bagus kan? Nestle Bliss ni jugak penuh dengan Inulin and Live Cultures. 


Nestle Bliss ni ada banyak jenis. if not mistaken, ada 7 kesemuanya. heh. tapi, aku suka minum campuran buah-buahan dan yang terbaru aku suka minum ialah Guava. 



dengan wujudnya Inulin dalam Nestle Bliss ini, dia boleh menggalakkan pertumbuhan bakteria baik dalam badan kita dan seterusnya menjaga tubuh badan kita. nice kan? 

Nestle Bliss ni available dalam 700 gram and 200 gram sahaja. tapi aku selalu beli 700 gram la sebab baru la rasa puas. hehe. kalau aku beli yang 200 gram tu, haha, memang skejap sangat la habis. 

Nestle Bliss ni boleh jumpa di mana-mana store berdekatan anda-anda sekalian. even dekat kedai mamak pun ada. try get it faster dan hayati keenakannya.


kekal sihat dengan Nestle Bliss. :)


p/s
sekali sekala promote ni best jugak! hehe. 

14 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

memang sedap neslte bliss.tapi harga dia pon "sedap". hari2 beli memang boleh pokai

bag_2 berkata...

owh, patut la awk nmpk ensem dan tuff sentiasa, haha :D

vampire and his lady berkata...

@rozuan ~ haha. yang itu pun betul jugak.

vampire and his lady berkata...

@bag ~ ini sindiran namanya. haha.,

Noraien berkata...

nestle bliss memang sedappp.suka yg perisa kiwi..fresh giler minum !suka suka :)

vampire and his lady berkata...

@noraien ~ kiwi? heh. x pernah rasa lagi.

Noraien berkata...

xpernah cuba.try lah..yg blueberry pown sedappp .

vampire and his lady berkata...

@noraein ~ ouh ok. hehe. i will try it.

Wild Cherry berkata...

aku pon suke yg buah-buahan punye...

vampire and his lady berkata...

@wild ~ sedap kan?? hehe.

cik nurussalwa berkata...

bliss best! ouch.. kat NZ takde la..
balik malaysia ni nak beli! hoho. :)

vampire and his lady berkata...

@cik ~ hehe. dapatkan cepat!

Si DauN CeRi berkata...

aah la. sedap bnda ni. suka3

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ceri ~ kannn?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...