Rabu, 21 September 2011

~ wordless wednesday : jawapan kepada soalan membunuh.

assalamualaikum.


kepada sesiapa yang belum baca entry aku semalam, mungkin boleh klik link ni dulu sebab entry ini berkaitan dengan entry semalam. 


@kenapa pensel ini tidak jatuh?


right klik pun boleh! and setelah semua ahli Kuliah 4, ASPerians, 2011/2012 bersidang, ini adalah jawapan kenapa pensil itu tidak jatuh. kenapa? kenapa??


paham? haha. siapa2 yang tak paham, buat2 paham je la. oh! ini ada pesanan dari Dr.M.   kalau ada sesiapa yang



ada tak yang kecewa jadi budak 4 tahun? heh. #okbai. till we meet again peeps!

2 ulasan:

syaza nazura. berkata...

LOL. Resultant force pada pensil itu kosong, sebab ........

(sila isikan sendiri. otak dah tepu. HAHA)

vampire and his lady berkata...

hahaha.. alasan sungguh la!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...