Selasa, 20 September 2011

~ kenapa pensel ini tidak jatuh?

assalamualaikum.



sila isikan tempat kosong di atas dengan ayat2 yang manis sahaja okay. 


sangat bersemangat sehinggakan angkut buku Serway sekali. serway tu dah la 700 ke 800 pages. nasib baik N tak angkut Whitten si Chemistry yang lebih 1000 pages tu. kalau tak, aisy!



panggil Dr.M pun cukup. heh. baik kan? dan sangat baik! dia la yang akan ajar fizik nanti. 


oh! ada siapa2 boleh jawab??? ada tak? ada tak? 



N tak jawab soalan itu. sebaliknya seorang budak bernama F yang jawab! N takut nak jawab sebab dia takut jawapan dia salah. apa2 pun, jawapan dalam kepala otak dia pun sama je dengan jawapan yang F bagi. heh. apa pulak jawapan korang????

p/s

jangan segan silu nak bagi jawapan! jawapan akan aku bagi pada next entry which is tomorrow la!! babai semua!

16 ulasan:

Taufiq Tiramisu berkata...

sebab pegang la kot? hahahaha

New Entry : Beza Antara Tetek Perempuan Dan Tetek Lelaki

Aesya Zealous berkata...

ade friction yg tinggi antara tangan dgn pensel sbb tu tak jatuh. hahaha xtau plak aku..

serway tebal aku ade lagi.. nak lelong kt junior tapi mcm syg lak. cantik lagi, mcm tak pernah guna. haha

bag_2 berkata...

dr madi kah?
dye genius kot,
ur physic sure a sem ni, hehe

vampire and his lady berkata...

@taufiq ~ haha.. salah la bhai!

vampire and his lady berkata...

@aesya ~ haha... budak fizik jawab soalan aku!

vampire and his lady berkata...

@bag ~ eh? seriously??

meaw berkata...

ada friction and tiada sebarang graviti yang kena ke atas pensel tu,and that's why lah dia tak jatuh....





jawapan bajet betul,haha *lupa dah lupa dah,haha

Wan Ahmad Izudean berkata...

meaw:
the gravitational force still there under the pencil..
kalau tade.masa lepas pensel tak jatuhlah pensil tu.. :)

correct for the frictional force between the hand and the pencil!

C I K . F Y Z A berkata...

adessss.. fizik ler pulak [==]".. fyza budak tesl je.. dah buang segala input pasal sains ni

cik aletheea : berkata...

sebab x lepaskan pensel tue??.. heheheh

vampire and his lady berkata...

@meow ~ haha.. jangan lupa2!

vampire and his lady berkata...

@dean ~ haha. nak jugak bagi jawapan.

vampire and his lady berkata...

@fyza ~ hoho. budak tesl la..

vampire and his lady berkata...

@cik ~ haha.. tettt. salah!

syakey berkata...

wowww. siap buat kelas fizik lagi tuuuuuuu XD

Inche Love berkata...

@shakey ~ haha.. ne ada.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...