Ahad, 25 September 2011

~ UTeM dan Bahas antara IPTA : Bahas Alam Sekitar.

assalamualaikum.


here it goes what is happening actually to me back in few days. gaya cakap macam aku ada mengalami kemalangan je la kan? Nazrul memang suka buat cerita hiperbola sikit kan? isk, isk, isk.


sekarang aku ada dekat Melaka. follow seniors from 14th College ( aku ni 13th college ) untuk join Bahas Alam Sekitar dekat UTeM. tour bahas ni start dari semalam iaitu sabtu and akan habis pada hari selasa next week.


even aku tak masuk dan hanya tengok suka suki je diorang bahas, but truly speaking, memang la aku dapat banyak sangat great pengalaman dekat sini. even, aku kenal ramai budak2 baru from different university. 


borak dengan budak-budak Unisel, UUM, UMT, UTP dan paper je la. 



heh. macam tu la aku kenalkan diri aku. haha. gaya poyo je Nazrul ni cerita. macam nak kena sepak je kan? haha. but, overall, it's totally superb. bahas tournament ni ajar aku untuk banyak cakap lagi.

haidhar ibrahim pernah kata dekat aku : kau ada natural Public Relation.

oh! terharu mendengarnya. haha. tapi seriously, dekat UTeM, sometimes, aku akan jadi awkward sangat2 dan pasif! oh malunya! walaupun Aishah si Timbalan HICOM 13th College pernah kata

sejak bila kau malu?

taaaapi, aku tetap malu dekat bahas tournament ni. betul! tak tipu punya! lepas Bahas Alam Sekitar ni, akan ada pulak Kenyalang Open. bak kata Inche Mat si ketua Debat UPM ni,


oh bestnya! heh. tapi kan!!!!!!! aku still kena tengok jadual jugak. dan tetiba baru teringat, aku ada Program Keluarga Angkat dekat Pahang on 28 oktober till 30 Oktober. Kenyalang Open on 28 Oktober. 

:(

ni yang sedih ni. sob3x. sedihnya hati ku. out dulu. need rest., got to go. till we meet again. 

daa~




7 ulasan:

nina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Wan Ahmad Izudean berkata...

retis ko!

vampire and his lady berkata...

@wan ~ apakah?????

bag_2 berkata...

untungla dpt jalan2,
balek cepatt!!! haha :)

vampire and his lady berkata...

@bag ~ petang ni balik la.

Si DauN CeRi berkata...

tak boleh pilih ke nak pergi mana satu? hurmm.. byknya outdoor activities korang kan.. baguslah tu..

vampire and his lady berkata...

@ceri ~ haha. best la.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...