Jumaat, 30 September 2011

~ sendiri buat status, sendiri like. sendiri comment.

assalamualaikum.



bagi aku la, this is hillarious. aku bukan nak kata apa. tapi kan, kau yang buat status, lepas tu, kau jugak yang like. lepas tu, kau jugak yang komen. 

aisy. masa aku nampak, aku dah gelak guling-guling macam apa je. aku rasa tulang lutut aku macam nak menangis keluar je. taaaapi, entah la. haha. da itu facebook kau, maka itu kau punya hak la kan.

hehe. #okbai.

10 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

kah3x style betul. takde censored2 dah ko tempek betul name bdk tu kat blog ko ni =)

ayuyuuu :) berkata...

HAHA. alahai. ade je wujud manusia ni -.-

pelik.

Miey Wa berkata...

kah3. memang ade pon. lepas tu die like balik lepas die komen. ape ke gila ntah.

arenyss izz... berkata...

dia nak perhatian la tuh tp xdpt..huhu.

vampire and his lady berkata...

@amanie ~ haha.. tak perlu malu bhai. dia harus bangga. haha.

vampire and his lady berkata...

@ayu ~ sangat ada! haha.

vampire and his lady berkata...

miey ~ haha. macam2 ragam ada.

vampire and his lady berkata...

@izz ~ mungkin la kot. heh.

Tanpa Nama berkata...

brinkka2011 says: How is it that just anyone can publish a blog and get as popular as this? Its not like youve said anything incredibly impressive more like youve painted a quite picture through an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, right here. But do you genuinely think that you can get away with adding some quite pictures and not truly say something?

vampire and his lady berkata...

@anon ~ whatever la kan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...