Selasa, 13 September 2011

~ aku bukan la follow semua blog. kalau orang tu suruh follow blog dia, lagi la aku tak jenguk.

assalamualaikum.


mesti korang selalu je dapat komen macam ni dekat blog kan?






aku ni kan sebenarnya, lagi la orang suruh follow, lagi la aku tak layan.



mungkin ianya nampak sedikit kasar, tapi apa aku peduli. bila aku follow blog seseorang tu, aku akan baca sungguh-sungguh tau. komen pun sungguh-sungguh. baik tak aku ni? haha.  tak macam sesetengah blogger tu, bila dah follow, bukan setakat komen, entah2 jenguk pun tidak.

hampagas sungguh.

bila korang hantar komen, hei, datang la jenguk. yes, I do jenguk anda-anda sekalian punya blog. dan yes. I do follow blog yang betul2 menarik perhatian sahaja. aku tak akan follow blog yang tak menarik perhatian.

it's just like kau pilih isteri atau suami secara semberono. kau tak akan pilih isteri atau suami yang tak menarik perhatian kau. for sure la, kau akan pilih yang coolio, smart and elegent or whatsoever di pandangan mata kau orang.

heh. dan bila aku follow blog tu, for sure aku baca sungguh-sungguh. kalau ada yang tersenarai kat bloglist aku tu, emm, lagi la aku sayang beriban iban. kay laa, nak chow cin cau dulu. heh

btw, ada siapa2 yang pergi konsert suara kami? aku ada tiket lebih actually. siapa yang nak, boleh la contact aku dekat facebook. bwahaha. siapa cepat dia dapat.

#okbai

16 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

ohh ked, ko sayang kat aku rupenye eh. baru aku tau hari ni dan ketika ini ketika aku sdg menaip komen utk blog ko.

keh3x

syaza nazura. berkata...

Aww, kau sayang aku yee? HAHA. Betul betul, tak suka kalau orang suruh follow balik blog dia, kadang2 aku buka je laa, tapi loading bukan main slow, dengan lagu and semak, tension, last2 terus tutup, HAHA :D

Farid berkata...

Hee.. Nie mesti future wife hang ni blogger kan.. Hehe

vampire and his lady berkata...

@amanie ~ amboi kau. haha.. suka lettew

vampire and his lady berkata...

@syaza ~ paling bengang loading. asiy

vampire and his lady berkata...

@farid ~ eh. x la! haha

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

sjak stdy ni...bertambah matang penulisan kan? hehe. berbeza dar naz pnh baca dulu. hehehe. follow mcm tu mmg tak best, nak org follow...entry kena best, ada daya penarik. btul tak? :)

Taufiq Tiramisu berkata...

hahahaha. ak pun kadang2 malas nak layan bebudak yg suh follow balik ni. hihihi

mocha~ berkata...

nak tickett!!! :DD

vampire and his lady berkata...

@naz ~ hoho. dah maju.. kena berubah jugak :)

vampire and his lady berkata...

@taufiq ~ penampo je.

vampire and his lady berkata...

@mocha ~ betul? mesej la kat inbox fb. senang nak contact..

DanieL AdiE berkata...

Betol2..stuju sgt...

Tu just follow sbb nak tmbh bilangan followers untuk blog dia..

Ain SSB berkata...

Kdg2 tu tak suka jugak yang orang suruh follow2 balik ni...tapi Ain tak sampai la hati tak follow balik...aish.

vampire and his lady berkata...

@daniel ~ haha.. dang! 100% setuju!

vampire and his lady berkata...

@ain ~ isk2. ain ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...