Isnin, 12 September 2011

~ top song this week. Someone Like You.

assalamualaikum.




Someone Like You is a song that was sang by Adele. lagu ni ada maksud dia yang mendalam. as usual, Adele tidak pernah mengecewakan para peminat dia termasuk lah aku.. Adele yang sebelum ni hits dengan lagu Rolling in The Deep, terus membuat dunia terpaku mendengar suara dia yang coolio. heh. ayat bajet skema je Nazrul ni.


aku suka hayati certain lagu English sebab dia ada meaning yang mendalam macam lagu Ryhthm of Love by Plain White T's, Set Fire to the Rain by Adele, Naturally by Selena Gomez and of course not to forget, lagu We Are the World by hollywood artist.


lirik lagu sangat catchy la wei! lirik lagu dia universal actually. tak semestinya boleh bagi pada marka korang jeee. boleh je bagi dekat kawan-kawan or family or best friend korang!





adele sebelum ni ada kontroversi sikit. dia kurang diminati sebab dia ni berbadan besar dan bukannya comel lote macam Beyonce Knowles ataupun Miley Cyrus. tapi, hei! bakat adalah segala-galanya. just look at our artist also like Adibah Noor. she is talented. 


aku rasa Adibah Noor ni setaraf je dengan Adele if dia pergi Hollywood. sure meletup-letup album dia kat sana. paper pun, try dengar lagu Adele ni and nilai sendiri. Right now,Someone like you is a top song chart at USA followed by Moves Like Jagger and Pumped Up Kicks.


okay, nak chow dulu. till we meet again. #okbai.


p/s
saja je nak bagi ulasan. haha. even macam crap sikit.











4 ulasan:

syakey berkata...

♥ adele's whole song in her album! :D

vampire and his lady berkata...

@syakey ~ yap. it was gorjes ;D

C berkata...

yeah , like the adibah noor's part .
setuju sangat .

people always judge others by the appearance :)

vampire and his lady berkata...

@ C ~ betul tu C!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...