Isnin, 1 Ogos 2011

~ puasa, puasa, puasa.

assalamualaikum.

akhirnya! aku puasa jugak dekat perantauan buat pertama kalinya. walaupun hanya merentas daerah ( sob, sob, sob ) tapi aku still berjauhan dengan family aku. pagi tadi first time aku bangun sahur sendiri sorang-sorang. ( another sob,sob,sob )

well, pagi tadi aku just sahur lepak makan coco crunch je. =,=' ( ebieyt kura2 cakap, kalau dia makan coco crunh, 5 mangkuk pun tak cukup! ) takkan nak bawak periuk segala bagai. mana boleh! kang tak pasal2 terbakar kolej. bwahaha. btw, aku selalu je bau telor goreng kat bilik sebelah and selalu je nampak periuk nasi yang karen tu kat bilik air.

amboi! ada yang memasak sungguh2 tu.

tapi kan, kalau aku bawak periuk sekali pun , bukannya aku tahu masak. hee. bukan setakat terbakar, meletup sekali kolej 13 tu. bwahahaha ( gelak setan ) semalam dah start on terawih. walaweh, kenangan and rindu sangat nak buat. ;D

pagi tadi, before nak pergi kelas, semangat gilak aku isi mu'tabar amal yang kolej 13 sediakan. make a check list and other important thing. heh. i love it and really passion about it.

aku dah lama sangat biarkan blog ni berusang. =,=' actually, last week, aku ada second test and it was........................

akan diketahui next , next ,next day.

okay la, aku nak chow dulu. need make a preparation for final test. ( ayat english berterabur nak gak taip english! haha )

selamat berpuasa semua ;)

2 ulasan:

mr pot n mrs lat berkata...

happy ramadhan :)

vampire and his lady berkata...

@mr ~ appy ramadhan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...