Selasa, 2 Ogos 2011

~ hampir menangis.

assalamualaikum.


entah kenapa semalam masa aku turun ke surau untuk tolong2 memasak ( tolong la sangat! pegang periuk pun tak pernah! haha ) tetiba rasa sayu je. rasa nak nangis je. 


pelik la jugak sebab aku sendiri tak tahu kenapa aku nak nangis. entah pape la aku ni. sebab apa nangis pun tak tahu. tapi aku sedih sebab ni first time aku puasa kat tempat lain kot! haha. 


btw, selamat berpuasa kepada korang2 semua. aku dah malas sebenarnya nak buat entry berpulun-pulun panjang ni. bukan sebab letih. tapi sebab bored. bosan sangat =,=' 


sekarang ni aku dah start main game angry bird.



tapi lama2 pun bosan jugak. haha. memang la bosan sebab kau asyik kalah je!  aku rasa macam nak sepak2 je sebab aku tak dapat go to the next round! mencik la. 



aku baru sampai stage ni. apa2 pun, aku tak la addicted terhadap game ni pun. maka aku boleh mengawalnya. okay la, aku nak chow dulu. 

babai :)

semalam korang berbuka apa?

8 ulasan:

bag_2 berkata...

sy ade patung angry bird, haha ta masal jek

vampire and his lady berkata...

@meema ~ haha.. comel apa.

udin berkata...

aku dah angkat kain putih main menatang nih.. huhu~

p/s: sapa2 tolong bagi tip mcm mana nak lepas level 21.. huhu~ T.T

drkcrmsn berkata...

haha. ada group facebook 'longkang' ye disituuu. <3 XD

fathiahRAIHANA berkata...

weeee nztul baru main ea
ok gudluckk hihi
saye dah redah habis sume level smpai tadak apa dah utk dimain -__-

vampire and his lady berkata...

udin ~ aku bukan master sagt. haha

vampire and his lady berkata...

@asfa ~ silalah bangga. haha.

vampire and his lady berkata...

@raihana ~ ebatnya! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...