Selasa, 9 Ogos 2011

~ menangis, menangis, menangis. takde kerja lain ke!

assalamualaikum.


2 kali aku jumpa dengan Malek Noor, 2 kali itu juga dia menangis depan mata aku. dia bukan la menangis depan aku selang dua hasta dari muka aku. tapi dia menangis still in dalam majlis yang aku ada jugak.



first time aku jumpa dia ( Malek Noor ) ialah dalam program usahasama sekolah aku dengan HICOM yang berlangsung dekat planetrium negara which is last year.,

masa tu Malek Noor menangis sebab kawan aku ( Qama ) tanya soalan touching dekat dia. T_T. ok, kawan aku sangat kejam sebab sanggup buat dia menangis. bwahaha.

kali kedua aku jumpa dia is dekat program panggung dakwah dekat Maju Junction Mall and again, dia menangis. T_T tapi dia menangis sebab kekhilafan dia pada masa lalu. korang mesti dah tahu kisah dia macam mana. 

masa dia cerita, ada jugak part2 sedih tu, aku kesat2 mata ( shhh, ) da sedih, takkan nak gelak. kan? kan ? kan? mesti la kena nangis. tapi memang tacink gak la bila dengar kisah hidup dia masa child dulu. 

sangat sedih and sangat tak menjangka langsung yang dia ( malek noor ) akan melalui kehidupan yang sebegitu rupa masa kecik2. tak perlu la aku nak coret segala bagai sebab mungkin aku akan tersilap tulis. 


salah ke menangis? tak kan? aku rasa menangis ni best he. haha. aku baru je menangis pagi tadi masa (#@$%& (&*^^ segala-galanya tiada yang buruk jika Allah telah mengaturkan sesuatu. amboi Nazrul! dah pandai berdakwah naaa sejak balik dari Panggung Dakwah! heh. apa2 jer la. nasihat menasihati itu perlu even aku tak suka &^$^^

apa2 pun, mungkin korang boleh search sendiri by your own pasal Malek Noor tu. heh. okay la weh. aku nak chow dulu and nak siap2 menghadapi berbuka. bwahaha. padahal baru pukul berapa. bajet nak best je aku ni.

okbai. :)


selamat berbuka semua. heh. even lambat lagi, sekati aku la nak cakap bila kan. hee. ok, mungkin gambar ini tiada motif. 

4 ulasan:

AMMAR YASIR berkata...

Selamt berbuka.. Tak tahu pun pasal Malik nor ni

kueh bakar berkata...

ali setan pun berubah..

time change.people change..

vampire and his lady berkata...

@ammr ~ adess...

vampire and his lady berkata...

@kueh ~ yap ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...