Selasa, 12 Julai 2011

~ mood swing.

assalamualaikum.






mood swing. aku bukan budak lelaki yang aneh yang akan datang bulan. ( weirdo ) aku budak lelaki normal tapi entah kenapa akhir2 ni mood aku cepat je swing. kalau ada budak perangai macam sial, mulalah aku akan menjadi mulut paling longkang kat kolej 13.


tapi aku still ada manners. takde la aku terjerit-jerit macam perempuan meroyan. aku selalunya cuba akan senyap dan malas nak melayan. mungkin akan ada budak akan cakap,


"bukan kau memang dah mulut longkang ke 24/7."


dan budak itu akan mendapat penampo free sambil mendapat caci maki yang paling sodap. since kat UPM ni, aku dah banyak belajar kata2 makian yang bagus2 dan sedap serta cukup perasa.


aku pun malas nak jadi pencaci maki tegar. kawan aku cakap, 


" kau stres? pergi la me******."


budak ni la kan. nak aje aku bagi kaki. aku ni pun malu gak bila budak tu cakap macam tu. haha. cett. malu la sangat. F word untuk nazrul sebab bersikap innocent pada hari ini.


huarghh! stres gila aku hari ni. benci la. bencinya!!!! abang aku cakap, ( abang la sangat kan! )


" tak baik stres, sesungguhnya sakit itu penghapus dosa."


and huh? since when dia jadi beriman sungguh2 ni pun aku musykil. em ye la pakcik. aku terima kata2 dia itu sebagai penguat semangat. yes!!! huarghhh. mood swing again. bencinya...........................................


suck, tak guna, evil and satan. <-- aku bukan baca mantera okay. please. aku still normal even mood aku dah macam taufan greg. okay la, aku nak out dulu. nak mandi, nak tenangkan fikiran, nak duduk, tak nak gerak, nak duduk balik, solat, baca quran, buat BI, SDL, pergi perjumpaan, study agric, tidur dan harap,


there's no taufan greg pada hari esok. please. 


when vampire menjadi aneh, this blog also feel rasa nak hempuk je. 

4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

ko punya mood swing sbb ada reason kira normal la. aku punya mood swing takde reason tu yg rasa nak hempuk

vampire and his lady berkata...

@amanie ~ aku pn x tw sbnr nya..

syaza nazura. berkata...

Chill nazrul, chill :)

vampire and his lady berkata...

@syaza ~ chill ni. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...