Isnin, 11 Julai 2011

~ english class.

assalamualaikum.

aku suka kelas bahasa inggeris dekat upm. ( walaupun entry tentang kelas bahasa inggeris, aku ingin memartabatkan entry bahasa melayu dengan menggunakan bahasa melayu. paper je la. ) cikgu, maksud aku prof yang mengajar aku kat kelas bahasa inggeris suka buat macam ni. ni jadual kelas bahasa inggeris kitorang.

**************************************************

jadual hari isnin untuk kelas bahasa inggeris

kelas dari pukul 10 til 12

jadual hari rabu untuk kelas bahasa inggeris

kelas dari 9 til 10.

**************************************************

untuk hari isnin, prof akan  masuk pukul 11 pagi and kelas habis pukul 12 tengah hari. or dia akan masuk tepat pada waktunya iaitu pada pukul 10 pagi dan kelas akan berakhir pada pukul 11 pagi.

ianya sangat teruja okay! btw, even though our class schedule kind like stupid for you ( it's okay for us because we have more time to online, wakaka ) our mark for first test is not bad la kind orang tak belajar.

i've got 26/30 and one indian girl name's Sara Nia Pillai ( i don't know how to spell her name correctly ~ yada, yada ) , she's got 30/30. bagus kan???!

even our class always hu ha hu ha and having fun joget sana sini. it's doesn't mean that our class are rubbish. our prof teach us how to be a confident. to be a well spoken person. it's doesn't bad at all la and actually i pretty like her.

because of what?

: first she's pretty and second omg, kelas selalu habis awal! haha. tak ke sangat make sense bila aku sangat suka kat dia instead kelas pun selalu cancel je. ( who care? rolling eyes )

untuk kelas inggeris , ada 25 students je. ramai la kan ?? tapi okay what! our monitor, Haidhar Ibrahim are well known sebab english dia yang superb gajah! ( wei, Haidhar, aku puji kau ni, haha ) 



untuk kelas inggeris, kitorang mesti akan ada aktiviti yang memerlukan penggunaan bahasa inggeris. as what I told you before, sebab utama  dia adalah untuk build self confidence. that's the main point. 


aku rasa aku tak pandai cakap inggeris masa kat sekolah dulu sebab aku takut nak cakap inggeris depan orang ramai. ( rolling eyes ) maybe orang akan cakap.


"tak payah la nak mencapab sangat cakap bahasa inggeris."


entah pape. tapi tu la kenyataan dia. okay la. aku chow dulu. hehe. have a nice day. aku rasa entry ni entah pape. okbai.

4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha entah pape ke ? asalkan ada english aku suka je entry kau :)

vampire and his lady berkata...

@amanie ~ haha.. thanks!

k e y r i berkata...

untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vampire and his lady berkata...

@keyri ~ kau nak sepak ke? :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...