Jumaat, 15 Julai 2011

~ english fiesta.

assalamualaikum.



start hari ni iaitu, 15 July 2011 sampai 22 July 2011, akan berlangsungnya English Fiesta di kolej 13, UPM, Serdang, Selangor Darul Ehsan. 

heh, aku ni sebenarnya Sekreteriat Akademik dekat K13 ni, maka hal2 english fiesta ni under Sekreteriat aku la. ecece, ( sekreteriat aku la kononnya, bajet nak best je kau ni )

so, it will start tonight with the first program is Movie Mania : X Men First Class. pape pun, dia punya Opening Ceremony is tomorrow night yang akan berlangsung di Dewan Kolegiat Putra 1 kolej 13. nak tengok, just bayar 50 sen jewk! haha. best betul.

jemput la datang ye! ( suka2 aku je jemput. haha. ) aku rasa boleh je kot orang luar datang untuk memeriahkan acara yang akan berlangsung. lagipun, dalam tentatif program Opening Ceremony tu, akan ada jugak persembahan dari setiap blok.

heh, setiap blok wajib membuat persembahan dalam masa 10 minit. =,=' aku sendiri tak tahu blok aku buat apa. haha. tapi apa yang aku tahu blok aku akan buat persembahan nasyid. zzzz. maher zain la katakan.

here it goes what is happen next

sunday : Rush Hour.
monday : royal debate
tuesday : royal debate
wednesday : ease spelling
thursday : ease spelling
friday : final royal debate.

mari kita memeriahkan English Fiesta of 13 College. ;)

aku nak makan dulu la sebelum nak bersihkan masjid. okbai.

6 ulasan:

syaza nazura. berkata...

Haha, nak datang, tapi tak dapat kot, :( Have fun tauu! :DD

Amanie Ashraff berkata...

pehh ada debate tu..aku suka tengok je sbb aku tak pandai sgt debat2 ni. debik aku pandai la :D

mocha~ berkata...

result upu dah klua,aku dapt upm! walaupn kau muda..nmpaknya u gonna be my senior~ XD

vampire and his lady berkata...

@syaza ~ heh.. btw, thanks!

vampire and his lady berkata...

@amanie ~ kau memang./ haha

vampire and his lady berkata...

@mocha ~ meet bulan 9. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...