Selasa, 10 Mei 2011

~ top 10 dan pemenang contest KAMI FOTOGENIK.

assalamualaikum.



top 10 dan pemenang contest KAMI FOTOGENIK, ni pulak link separuh akhir,

sebenarnya, banyak faktor2 yang mempengaruhi dalam memilih para pemenang. slogan juga mempengaruhi! korang tahu yang para juri dah nak muntah hijau bila nampak perkataan 

fotogedik!!

asik2 perkataan tu je yang keluar. apesal keluarkan statement fotogedik? terus tergedik-gedik tak dapat hadiah. paper pun thanks kepada yang join this contest! layan top 10 and tengok siapa yang menang nombor 3, 2 dan 1 !!

10- fiq fikri.






7- hairie








jeng jeng jeng... bunyi drum.... grrrr, top 3!!!






pic solo.


pic duo.


pic beramai-ramai.

2- nana.


pic solo


pic duo.


pic beramai-ramai.



pic solo


pic duo.


pic beramai-ramai.

*****************************************


sekian, tamatlah sudah contest KAMI FOTOGENIK!! HEE. kepada pemenang nombor 1,2,3 sila mesej aku di nombor 

013 3016804

bagi alamat rumah, sekian. last day, hari ahad, tak hantar mesej, aku bukak hadiah kepada orang nombor 4 dan seterusnya. okbai.













14 ulasan:

Mas Ahmad Safwan berkata...

.tahniah kepada yang menang ( :

Nana berkata...

tq...saya dah sms details

Fie Omar berkata...

yaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy menang!!~
thank you so much...

:D

pakcik gumbira berkata...

alhamdulillah syukur nikmat kepada tuhan yg memberi rahmat. ohohohhoh


terima kasih. details dah sms

Puteri Ummi Atilia berkata...

gembira dpt top10. thanks pada yg memilih. :)

pada yang laen tahniah.. :D

zOeY zAu YaH berkata...

tahniah la kepada pemenang..pokcik fie menang yeaaa...!!!!

Orang Kampung berkata...

tahniah kpda pemenang..
klu aku masuk confirm kalah..hahaha..

Inche Vampire berkata...

@mas ~ erk? haha..

Inche Vampire berkata...

@nana ~ hee..

Inche Vampire berkata...

@fie ~ okies.. jajajaja

Inche Vampire berkata...

@gumbira ~ semangat!

Inche Vampire berkata...

@puteri ~ ur ic not bad! hoho.

Inche Vampire berkata...

@zoey ~ haha..

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ lom cuba lom tahu lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...