Selasa, 10 Mei 2011

~ separuh akhir contest KAMI FOTOGENIK.


assalamualaikum.

contest KAMI FOTGENIK telah berakhir lama dah! 1 mei 2011. perghh. sekarang dah berapa hari bulan? hehe, sorry sebab result lambat sikit. apa2 pun, first of all, aku nak cakap terima kasih

:: dekat 111 peserta. 

:: yang follow blog sengal aku ni.

:: juri2 yang tak cukup tidur semalam sebab kira markah. mata dah lebam macam panda. haha.


:: juri2 yang merungut and gelak2 sepanjang proses permarkahan.

:: kepada The Lady yang kehulur kehilir dengan aku sebab uruskan benda alah ini.




okies, dari 111 orang peserta, hanya 23 sahaja yang dapat masuk ke peringkat separuh akhir. hee, korang bayangkan macam AJL tu la senang. ada peringkat separuh akhir, then peringkat final. tapi kat sini, aku letak gambar dorang yang cun je la, takkan nak letak 3 gambar dorang. lemak la tu, memang loading gajah blog aku nanti. 

peringkat separuh akhir.





3- nana.




















14- farhan








21- cik wani






23-puteri ummi atilia.



siap! 23 peserta separuh akhir. heh, untuk peserta akhir, iaitu 10 peserta, korang tunggu entry pukul 12 tengah malam ni. haha. siapa2 rasa dia menang tu, boleh la sedia-sediakan alamat and email and nombor fon sekarang. haha. mana tahu pukul 12 nanti korang tetiba lupa sebab terlampau teruja menang.

okbai!


28 ulasan:

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

pergghh~ tak bole copy tu. sobsob..ala, nazrul..grab jer la gmbr naz kt blog tu...hehehe. tu rahsianya...

p.s : tetiba rasa nak wat entry plak psl ni. HAHAHAA

Inche Vampire berkata...

@naz ~ buat, jangan x buat.. hehe..

zOeY zAu YaH berkata...

yeee saya ada..hihi..tq hencik =)

CikHanis berkata...

HAHA:)muka xley blah.btw tanx organizer ^.^

Norhasymmah Halimi berkata...

tq2... tercalon untuk pusingan separuh akhir pun da best.. time kasih tuan punya blog.. tapi kalau jadi pemenang confirm lagi best =p cumanya tersangat banyak saingan kat atas tu =)) kalau jadi top 10 pun dah seronok wink*

syaza nazura. berkata...

Alaaa, tak ada. xD Hahaha. Good luck yaa 23 orang tuu :D

izzatulshazni berkata...

HAHA. ada jugak eh ? alhamdulillah :)

Inche Vampire berkata...

@zoey ~ sama2 :) hehe..

Inche Vampire berkata...

@cik hanis ~ gagagaga.. sama2..

Inche Vampire berkata...

@norhasymmah ~ haha.. we will see it tonyte!

Inche Vampire berkata...

@syaza ~ jangan sedih2!

Inche Vampire berkata...

@izzatul ~ hehe..

Fiq Fikri berkata...

tx huhuh saya tercalon..tx sekali lagi ye :)0

asiah Fly berkata...

perghh...cm xcaye pon ade pix wa yg xsebagai ni dpt g semi final...ni pon dh ckup happy..bab saingan cm tengit gak..keh3..btw tq Inche vampire yg emsem lgi baik ati..(cukup ampu x..kah3)

Inche Vampire berkata...

@fiq ~ haha..sama2..

Inche Vampire berkata...

@asiah ~ silalah percaya!

budak berkata...

terima kasih.
semua kat atas comel. yang no 12 tu comel dia tak payah cerita. :p

Inche Vampire berkata...

@budak ~ ni mesti fahim.. haha

athirah nabila berkata...

like seriously i was like . gilaaa ! thnx to en.vampire and semuanya . dah masuk separuh akhir pun da kire ok la kannn . thnxx =)
alhamdulillah .

Inche Vampire berkata...

@athurah ~ hehe.. sama2 :)

pakcik gumbira berkata...

vampire

lu mmg pandai jawab teka teki genius gua.hahaha

einz miszmessy berkata...

wakakaka...mmg tak mampu nak bertanding~neway gud luck pd winner~

Acha Mahfar berkata...

thanks!! happy walaupon dapat sampai separuh akhir je. hee

Inche Vampire berkata...

@gumbira ~ macam2 nama kau guna. haha..

Inche Vampire berkata...

@einz ~ yeah ! gud luck to them..

Inche Vampire berkata...

@zcha ~ hoho.. hppy, jgn x happy..

FarHANa aZwA berkata...

huwaaa baru je bukak entry contest...haihh...asl xckp kat shoutbox yg farhana dpt msok spruh aher..uwaaa....... nges2 sob sob

Inche Vampire berkata...

@farhana ~ haha..skang da tahu la kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...