Isnin, 16 Mei 2011

~ The Lady and Mr Vampire are back!

assalamualaikum.


hai korang!!!!!!!!!!!!!!!!!!  aku dah kembali! bwahahaha!! dah berabuk sakan blog aku ni. perghh. memang kena cuci sana sini guna clorox kasi cun sikit! almost seminggu tak online. hehe. pageview pun jatuh bergolek-golek macam kena tendang dengan badak jatuh tangga. 


online laptop terus bukak blog. facebook aku terus campak parit. twitter aku baling masuk longkang. huarghh! sangat jeles dengan dorang2 yang pergi gath semalam. =,='


takpe2, takde jodoh dan pertemuan, maka aku pun tak dapat jumpa korang. T_T sob,sob,sob. lupakan pasal tu. hehe, sekarang nak regang2 tangan, nak pergi blogwalking dulu. 


aku totally lost dengan dunia blog sekarang. totally buta. totally kelam. totally missing. and totally gelap tanpa pandangan. tak tahu berita terbaru. tak tahu blogger baru. tak tahu blogger yang terkubur. tak tahu blogger yang kena hentam. tak tahu blogger yang menang contest. dan segala-segalanya tak tahu.


=,='


i'm the sadis one. okey la, nak pergi cuci mata kat blog korang. joget2 kat blog korang. goyang2 kat blog korang. guling2 kat blog korang. lepak2 kat blog korang.


okey bai.

10 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha welcome back! mana hilang ?

Orang Kampung berkata...

slmat kembali

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ kih kih kih.. somewhere..

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ sama2 :)

syaza nazura. berkata...

Selamat kembali :)) Sekarang aku yang tengah cuti jap, tulis entri pun jarang. Tunggu habis exam baru kembali aktif. Opps. Salah. Tunggu habis SPM. xDD

Inche Vampire berkata...

@syaza ~ haha.. better after spm.

mcm ni lah berkata...

yeabedabedoooo kita dah beli domain,.. kini blog kita bernama www.macamnilahkita.com

Inche Vampire berkata...

@mcm ~ eh? wahhh. da maju!

Nurul Afifah berkata...

aku jeles tang xdpt main layang2 je..hihi..

Inche Vampire berkata...

@afifah ~ tapi pergi an?? huuu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...