Selasa, 10 Mei 2011

~ contest : gambar dekstop lappy.

assalamualaikum.


nampak kat blog Ceri, dia ada join contest ni. contest!! gambar dekstop lappy!



ni dekstop tuan punya contest la. hee. siapa yang nak join,. boleh klik sini

mari kita copy banner tuan punya contest! yeay!!

! anOther stOry tO tell yOu !

okies. sekarang kita upload pulak gambar dekstop kat lappy ni! 


ni lappy sis aku. aku mana ada lappy lagi! kah kah kah. terima tak ? terima tak? 

kenapa guna gambar ni as a background?

:: sebab gambar ni happy! bila pandang gambar ni je pun, hati aku dah golek2 nak lompat sama! ok, tipu. hehe.

:: gambar ni diamik kat Bukit Malawati, enjoy ok! try pergi sana then korang tahu la yang view kat sana sangat cun. tak rugi kalau nak jadikan view kat situ as a background lappy korang.

:: tersusun tak icon2? haha. sis aku ni amik bidang Multimedia, so, takkan la lappy dia nak jadi buruk la pulak kan? or messy whatever. hee.

aku rasa tu je la kot! haha. okies, tarikh tutup pada 14 Mei 2011. jom join ramai2 ! yeay!

okies, sekarang masa untuk tag.

disebabkan aku tengah bertwitter, so aku tag blogger yang tengah pot pet pot pet bertwitter la. haha.



@separuh akhir contest KAMI FOTOGENIK.


siapa2 rasa dia ada kat contest KAMI FOTOGENIK, sila klik.

8 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

mak oiiii... gumbira betoii wallpaper die.. hehe sy pon rasa nak melompat2 nii.. haha



gudluck yaa.. jgn lupa tolong mak beli cili.. *haha tade kaitan*

Inche Vampire berkata...

@ceri ~ silalah lompat! haha..

Qarl berkata...

hi...

thanks so much sbb rajin dropped by comments kat blog qarl.

appreciate it so much. blog qarl tu picisan je. nice blog u hv.

Inche Vampire berkata...

@qarl ~ pengsan =,=' arghhh.. u comment my blog! haha..

Asha Shalina berkata...

bukit broga pun best..haha

Gee berkata...

waah..gembiranya desktop laapy die..hehe cumil2..gud luck2!..

Inche Vampire berkata...

@asha ~ tak pernah g lagi..

Inche Vampire berkata...

@gee ~ thnks! hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...