Isnin, 9 Mei 2011

~ tarikh daftar Asasi UPM 2011

assalamualaikum.


di pagi 9 Mei 2011 ini, aku dah senyum sorang2. hanya kerana ini. bwahaha.



NAZRUL ASHRAFF BIN BUANG 
LOT 2465 JALAN TELUK KAPAS ,
RANTAU PANJANG ,
42100 KLANG
SELANGOR.



TAWARAN KEMASUKAN KE UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
SEMESTER PERTAMA SESI 2011/2012

Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa anda ditawarkan masuk ke Universiti Putra Malaysia
seperti dibutiran berikut dengan syarat-syarat di Lampiran TM1:-

ProgramASASI SAINS PERTANIAN
KlasifikasiSEMESTER SATU
FakultiPUSAT ASASI SAINS PERTANIAN (AGROBIO)
No. MatrikAS02443
  
Tarikh Daftar20 MEI 2011
Masa8.30 PAGI - 4.15 PETANG
TempatKOLEJ KETIGA BELAS
  UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
  43400 UPM SERDANG, SELANGOR
  (TAWARAN PROGRAM MUKTAMAD)
 
Alamat Emelpengambilan@putra.upm.edu.my
Tawaran ini sah sehingga 26 MEI 2011. Selepas tarikh ini secara rasminya tawaran adalah terbatal.




hehe. sangat mengujakan okey! and daftar, jumaat next week. btw, aku nak ucapkan tahniah jugak kat kengkawan aku!!! yeay.


- Hawa, Fairuz and Hajar akan study dekat Perlis


- Adila and Kathy akan study kat Pahang.


- Yatie study dekat Terengganu and kembar dia, Ayu akan sambung pergi Kelantan.


- Bestie aku, Syaza akan sambung pergi Negeri Sembilan.


- Sheikh, Dyad and Rita akan study dekat Penang.


- Diyana and Qama akan pergi Puncak Alam. 


hoho, sangat berterabur okey! hope jumpa korang lagi after this T_T



will miss this moment :)

may Allah bless us guys..



23 ulasan:

cik_zetty berkata...

congrats, stadi leklok oke, ingat...jgn kne kejutan budaya, btw belanje kfc tu aku still ingat lgi, bile-bile ko blh tuntut sepanjang ko ada di UPM hekhek XD

miszneslo aishah berkata...

salam . wah best dpt upm . gud luck yea . nak msuk upm tp tak layak lah hehehe . btw , GUD LUCK !!

Inche Vampire berkata...

@zati ~ alamak.. hehe.. malu la nak jumpa.. kikikiki..

Inche Vampire berkata...

@aishah ~ sama2 !

aNiss :):) berkata...

congrate awak =) sy jer masih blurr nie.. hehehe =)

Inche Vampire berkata...

@aniss ~ thnks!

k e y r i berkata...

untunglaaaaaaa..... congrats.. ==' nanti dah blaja pemes2 nanti jgn lupe aku lak.. mentang2 aku masih bersekolah ko xtegur aku an.. =='

saiful@SESTRONOVA berkata...

hahah... jd budak UPM lah ko yek.. aku pulak kalau tak ada aral, jadi budak UM a.k.a PASUM (asasi sains fizikal)... kalau tak jawabnya pergi Matrik je lah..

liyana berkata...

all the best!

azshleen berkata...

hawa n hajar kat uitm arau perlis ke? hehe

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ hadap je ah uniform tu setiap hari.. ngeh..

Inche Vampire berkata...

@saiful ~ alah same je matrix dengan asasi.. setaun gak.. hadap je...hahaa..

Inche Vampire berkata...

@liyana ~ tenkiu ;0

Inche Vampire berkata...

@alin ~ a'ah..

IzudeEANtheSEVEN berkata...

jalan2 kat TPU or bukit eskpo lepas nie yea...hehe

Amanie Ashraff berkata...

pehh dah tak lama. jangan kena culture shock sudah la. culture bahasa takpe :P

Amanie Ashraff berkata...

pehh dah tak lama. jangan kena culture shock sudah la. culture bahasa takpe :P

Inche Vampire berkata...

@dean ~ gagagagaa..

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ hehe.. we will see that..

Tanpa Nama berkata...

heello
congratulations!
best asasi sc pertanian!
sgt2 best!
untungla dpt msuk sni
im yr senior btw (:
nnty kita jmpa yea di kolej 13 (:

Inche Vampire berkata...

@cik misteri ~ hehe..okies~ wow! tak sabar nak tahu siapa ni.

dzaty berkata...

hhe.im Dzaty btw.senior asasi sem 3 (:

Inche Vampire berkata...

@dazty ~ eh> kawan izudean ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...