Ahad, 8 Mei 2011

~ photoshoot di sawah padi dan bukit malawati.

assalamualaikum.


aku tak ingat bila, tapi hari tu family aku dengan pakcik, makcik,cousin, sepupu sepapat ada pergi Tanjung Karang untuk wedding and luckily wedding tu berlangsung dekat kawasan sawah padi. heh. disebabkan kitorang ni jarang nampak padi dan sawah, sebab tu batak sikit bila jumpa. haha. sadis. 


after the wedding, our planning is going to Bukit Malawati yang famous with his history. sesaja je nak amik angin and layan perasaan tengok pemandangan. hee, aku rasa better korang tengok pic je la. let's pic bring it on.



aku nampak pendek la pulak. =,=' but the view is perfect. with his weather that are so calm. cuma sedikit panas je la. hangat membahang. but other than that, it' superb. 


aku dengan sis aku ( purple ) and cousin. heh. semua gamak suka posing. 


ni pulak pic siblings. masa ni dah nak balik. and ready nak pergi Bukit Malawati pulak. 


aku suka amik gambar lompat! haha. syiok gi-la. 

after these capture-snap-session. kitorang pun gerak la pergi Bukit Malawati. 


kitorang decide nak jalan kaki je sampai atas even though ada je disediakan bas ala-ala kereta api kat situ. tapi, frankly la, lagi best jalan kaki.


aku dan mak aku. haha. silalah percaya yang mak aku pun suka amik gambar jugak! hehe.


and kitorang tak lepaskan peluang untuk beramah mesra dengan all monyet kat situ. :) i loike!


and we need a smile and nice picture. kui,kui,kui. yang penting, happy okey!


ni al bas dia! hehe. masa pic ni diambik, bas ni tengah bergerak sebenarnya. coolio. :)


and another one! yesza!


dan baring di atas jalan. hehe.


pembunuhan kejam yang dilakukan oleh sepupuku. grrr.

and apa yang aku rasa, if wanna spend a great time and share a good moment together, Bukit Malawati are nice place. korang semua should pergi sekali sekala ke sana and hadap scenery dia yang tremendous! 

okey, done this entry. aku sebenarnya nak mandi. panas!!!!!!!!!!!!

okbai!




7 ulasan:

cik_zetty berkata...

whoaaa bestnye, btw mesra betul ko dgn monyet tu, mcm dh biasa je? hahahak :p

Inche Vampire berkata...

@zati ~ haha.. kejam je ayat

p@kcikLie berkata...

wow hepinya..salam singgah dari PCL..teringat kpg la plak bila tgk sawah padi..

z a z a berkata...

oii, bio btul.. monyet tu x gigit ke?

Inche Vampire berkata...

@lie ~ ada sawah padi? waaaa

Inche Vampire berkata...

@zaza~dia cuma batak dengan makanan je..

Izbeta Shyah berkata...

nampaknya aku secara rela hati nak setuju dengan kata kata cik zetty tu, wargh kah kah, nak pengsan dah aku dok gelak gelak. aish, tiba tiba aku tertanya, umur kau ni berapa ha.?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...