Isnin, 16 Mei 2011

~ sedih kan bila blog kena off. :(

assalamualaikum.



sedihkan? 

lepas ni aku dengan The Lady dah takde masa nak hadap blog lagi. taaaapi kan. The Lady and Inche Vampire dah bincang2, sepanjang blog ni tak bertuan, kitorang akan bebaskan blog ni untuk mensantau orang lain!

kah kah kah.

okey, cukup berangan, takde la, after this kitorang nak buat contest besar-besaran tahap gajah punya! haha. maybe 5 contest akan berlangsung serentak! hehe, korang suka vintage? korang suka main pantun? korang suka makanan? korang mesti ada best friend kan?

haha. wait and see.


suka vintage? i'll bet all of you like it. 

okey bai! 

oh hadiah contest KAMI FOTOGENIK tu maybe sampai rabu. 

15 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

ohh.. ni mesti memasing dah nak sambung blajo kan? sure bz ngan stadi punya pasni.. takpa2.. abes xm nanti sure ade free time utk blogging.. he3

De'din berkata...

5 contest serentak,,
woaaaa !
hebat tu !

cik_zetty berkata...

i'll miss ur blog incik vampire hahah :p

aku tunggu contest dari kauuu

DIEDA berkata...

whoaaaaa terer terer

Inche Vampire berkata...

@ceri ~ a'ah...sambung belajo.. haha

Inche Vampire berkata...

@din ~ wait.. haha..

Inche Vampire berkata...

@!zetty ~ u will!

Inche Vampire berkata...

@dieda ~ apa yang teror?

Cik Atiqah Shaharin berkata...

inche vampire : nt kalau sy update entri My 1st crush, sy bgtau ye. sori tak sempat nak habiskan cerita, busy da stat praktikal. all da best utk inche vamp n the lady (:

Inche Vampire berkata...

@atiqah ~ ouh okey!

saiful@SESTRONOVA berkata...

belajar elok-elok.. yek incik vampire

hamzah ian berkata...

jgn berenti terusss.. jhehehe

Terbang Bersamaku berkata...

mmg sedih bila da xleh nk wat ape yg kt minat..tp yg penting awk bdua kne focus study, tue lg penting..smoga terus berjaya...xpe, nnt ble ade mse leh update blog kn..?

Inche Vampire berkata...

@saiful ~ kau pun sama! hee..

Inche Vampire berkata...

@terbang ~ iyap. haha.. takkan nak biarkaan blog ni bersawang ! hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...