Isnin, 16 Mei 2011

~ gadis diraba pakcik tua.

assalamualaikum.


hari tu kan. minggu lepas. hari rabu. tak ingat berapa hari bulan. jangan tanya tarikh almanak, lagi la aku tak ingat. aku dengan ayah aku pergi buat medical check up dekat Hospital Bukit Kuda. maksud aku, aku buat medical check up, ayah aku tukang teman and tukang bawak kereta. mak aku tak bagi aku bawak kereta sebab takut aku merempit pergi New Zealand.


tetiba nurse kat sana kata,







err what? beriban aku tunggu lama gila, baru dia nak bagi tahu. entah paper la. then, bangun, chow and nak belah dari Hospital Bukit Kuda yang menyakitkan hati, tetiba ada sorang gegurl depan aku kena raba dekat breast oleh seorang pakcik tua.


situasinya macam ni.


> gadis A sedang berjalan-jalan hendak keluar dari Hospital Bukit Kuda. 


> tetiba ada pakcik tua lalu tepi dia dan terus raba dia breast.


> perasaan aku. terkedu. terkelu. terdiam. terfaktab. tersenyap. terbisu. dan segala-gala TER lagi.


budak perempuan tu lagi la terkejut tahap cipan. atoi!!! kesian pulak aku tengok dia. gegurl tu pusing belakang and tanya aku. pakcik tua tu boleh bantai senyum tanjung rambutan sebelum chow dari situ.


"kau nampak ke?"


" aku rasa semua orang nampak apa yang pakcik tu buat dekat kau."


haha. sorry la weh! aku ni meeeeeeemamg jujur trang tang tang. dah budak tu tanya, aku jawab je la. again, sorry gila2. by the way, aku nak tanya dekat korang2 kat luar sana.


if korang yang kena raba shockly macam tu, apa korang akan buat?


a) menjerit?


b) membaling apa2 sahaja barang yang ada di tangan ketika itu?


c) menangis teresak-esak?


d) muka blush tahap flamingo?


e) balik rumah dengan cepat lepas tu selubung dalam selimut.


atau lain-lain.


............................................................. sila naytakan.


pesanan aku untuk gegurl kat luar sana. berhati-hati masa berjalan-jalan. kang kena raba, hentak2 kaki nak menyesal pun tak guna. that gegurl yang kena raba tu pakai tudung and dia punya aurat pun tutup lengkap.  korang boleh bayangkan tak apa yang pakcik tu akan buat if dia jumpa gegurl yang pakai singlet hitam and skirt je. 


boleh imagine? 


can i touch your breast?


ewww, gross. 

22 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

kasi pelempang laju2 n jerik sekuat hati biar dia malu..

=)

Izbeta Shyah berkata...

ape lagi, report je la.! kau kan boleh jadi saksi>! ahahaha.!

Inche Vampire berkata...

@nusha ~ haha.. ianya tak semudah yang disangka..

Inche Vampire berkata...

@izbeta ~ amboi. haha..

cik_zetty berkata...

kurang ajar gila kot pakcik tua tu, kalau perangai cenggini laa memang tak ada nya HORMAT lagi

kalau aku, aku pergi dekat pakcik tu terus tanye apesal nak raba-raba plk, konpem pakcik tu tak ada maknernye dye nak tersengih-sengih mcm kerang busuk *marah nieeee*

Orang Kampung berkata...

cun tak pmpuan tu?
hahaha..

report la.. makin berani la org tua tu klu duk biar lma2..

klu aku, aku p picit pula dada org tua tu.. kasi pulas2 ckit.. hahaha

Inche Vampire berkata...

@zetty ~ that pakcik sgt kurang ajar!

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ please weh..pakcik tu buat sexual harrasement okey!

Amanie Ashraff berkata...

gila seks btol. euu gila sangat gila. kot jd kt aku boleh trauma kot. jerit mcm org histeria la jawabnya

k e y r i berkata...

HAHAHA lurus bendol la ko... tipu je xleh ka? cian nengok nye.. adoiii.. =.=

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ haha.. mmg trauma kot!

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ tak baik menipu!

Rozuan Ismail berkata...

gatal betul pak cik tua tuh.nape pompuan tuh tak bg penampar je?

Inche Vampire berkata...

@roZuan ~ semuanya terlalu pantas..

Si DauN CeRi berkata...

mungkin baling barang merupakan option paling ngetop yg sy akn pilih. marah gila kowt. baca cite ni pon sy rasa marah sangat2. hu3

Inche Vampire berkata...

@ceri ~ hoho..sabo2!!

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ berkata...

kalau kg aku tu mesti awek tu kejar balik bantai pakcik tu siap jerit panggil org tlg bantai, dem ta kejar balik *kecewa2*

biella93 berkata...

klau aku yg kena , aku maki je pakcik tua tak sodar diri tuh

suha berkata...

to all de pakcik2..
kubur dah kata mari pon perngai cam hape lagi..erm kalo ciksuha kena,harus maki sepenuh hati kot..hehehe

Inche Vampire berkata...

~+ ~ hha... try la wt..

Inche Vampire berkata...

@bella ~ aku nak tengok!

Inche Vampire berkata...

@suha ~ sila cakap kepada pakcik itu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...