Selasa, 17 Mei 2011

~ challenge. not contest or segmen.

assalamualaikum.


sebelum ni aku ada cakap nak buat contest besar-besaran. but, after bincang dengan The lady, kitorang decide untuk tukar. heh. kitorang akan mansuhkan Contest, tapi kitorang akan buat Challenge.


hee. 


ini namanya Challenge. bukan Contest. bukan Segmen. jadi, tunggu beberapa hari lagi untuk ketahui apa itu Challenge. apa itu Challenge yang disediakan oleh kami. 


aku nak tulis entry panjang2 pun, sekarang tengah hujan lebat. kalau aku ada masa, aku nak sambung balik segmen : blogger di zaman sekolah tu. dah lama terhenti tidak bersambung. hehe. then, aku punya 10 days challenge. tu pun haprak tidak berupdate. aiyoo! 


jadi, sila tunggu Challenge dari kami! siapa suka Challenge???? haha, jangan segan2 untuk join.  aku pasti semua orang nak kan kemahshuran. okbai!

6 ulasan:

syaza nazura. berkata...

ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, bila aku hibernate la kau nak buat challenge, :((

Inche Vampire berkata...

@syaza ~ haha.. kesian./.

Atok Cing berkata...

atok mmg pantang kene chelen2 nih...
mmg atok xkn sahut nyer lah..hahaha

Fatin Baharum berkata...

ni katne ni ujan lebat ni ? waaaa. nape banyak tempat tengah ujan ni, jeles. -.-"

latest entry : mky convocations :)

Inche Vampire berkata...

@atok ~ alaaa atok ni. join aaa! haha

Inche Vampire berkata...

@fatin ~ klang! hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...