Isnin, 2 Mei 2011

~ contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K, markah sedang dinilai.

assalamualaikum.




contest KAMI FOTOGENIK telah berakhir. 


@contest : kami fotogenik 


heh. terima kasih kepada 111 blogger yang join contest ni. wiii. sekarang masanya untuk judges kira markah and tentukan pemenang. haha.


gaya best je aku cakap. korang bayangkan je la macam ANTM, bwahaha, aku jadi Nigel Baker and ada la yang jadi Tyra Banks and so on. give us time and we will decide who will grab the prize. oh! siapa yang nak tengok prize untuk contest KAMI FOTOGENIK, boleh klik sini


@hadiah contest


heh, kalau tak suka hadiahnya, korang kena cakap suka jugak. and kalau suka dekat hadiahnya, aku ucap err, takde paper. haha. da, da, da. yang penting korang kena la up to date with belog ni sebab tetiba aku malas nak mention kat blogger yang menang tu. heh.


kira fair and square la and kita akan tengok yang pemenang tu sedar ke tak yang dia dah menang. bwahaha. aku memang kejam! yes! so, have a nice day! lupa pulak! segmen : blogger di zaman sekolah akan diteruskan. heh. lagi sikit je blogger yang belum aku reveal. ok bai.



6 ulasan:

syaza nazura. berkata...

haaa, cepat cepat, umumkan pemenang :D

*tak ada chance nak menang, oh well xD*


p/s. rasa macam dah lama tak komen blog kauu.

Inche Vampire berkata...

@syaza ~ haha.. x tw lagi sp pemenang dia. heh..

Cik Muda Sae berkata...

tak sabar le plak mau tau sapes ...hihi~

azie.iya berkata...

tak sabar tak sabar !!

Inche Vampire berkata...

@cik muda ~ sila sabar ok..

Inche Vampire berkata...

@azie ~ hah..teruja gila!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...