Rabu, 13 April 2011

~ hadiah contest KAMI FOTOGENIK. ready!!!!!!

assalamualaikum.


heh. tetiba aku pulak cuak bila datang nak reveal hadiah contest KAMI FOTOGENIK ni. haha. siapa yang tak suka or rasa yang hadiah contest ni aneh, gasak korang la. 


berpinar kepala otak aku and melayang jugak duit kredit aku masa nak usah hadiah ni. hee.


contest KAMI FOTOGENIK


hadiah nombor 1



salah satu daripada barang2 yang kau orang nampak kat atas, akan menjadi milik kau orang. hee. silalah teka yang mana 1 hadiah kau orang :)


belog kau orang akan direview oleh yuyu zulaikha. :)


kau orang juga akan mendapat 1 header dari mas. :)



yang menang, amalina akan pasangkan twitter untuknya kat bahagian header :)


hadiah nombor 2 & 3.


tapi belog kau orang cuma direview oleh aku je la. haha. 

puas hati?

suka hadiah contest? ke tak suka? kalau tak suka, silalah suka ye. :) hee.

siapa nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini

segmen : blogger di zaman sekolah

k, daa.






18 ulasan:

CiK GorGeouS ! berkata...

haaaa...nak nombo 1 ~~ nak header baru !!! weeehooo~

The Lady & Mr Vampire berkata...

@cik ~ haha.. wait til 1 mei! :)

azrijohan berkata...

best...

azrijohan.blogspot.com

The Lady & Mr Vampire berkata...

@azri ~ mmg best pun!

Dekcik berkata...

waaa...best nyer..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@dekcik ~ mmg best! :)

Mas Ahmad Safwan berkata...

.nama saya disebut ( :

The Lady & Mr Vampire berkata...

@mas ~ ye! haha..

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

wahh, makin gempak plak hadiah2 dia ni ea :)

Firdaus Kasim berkata...

menariknya!! nk join!!

Entri paling hot :
6 ciri blog yang bagus"

The Lady & Mr Vampire berkata...

@che naz ~ iyap!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@firdaus ~ sila lah! hee..

Aizat Hamdan berkata...

mcm ney nak semua lah.. !! tamak :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@aizat ~ wah wah wah.. tamak ye kamu!

Orang Kampung berkata...

power ranger tak dak ka?

The Lady & Mr Vampire berkata...

@mizi ~ jangan nak mengarut. haha

Cik Muda Sae berkata...

suke suke sukeeeeee................!

Inche Vampire berkata...

@cik ~ terima kasih..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...