Ahad, 29 Mei 2011

~ blog - non - addicted - pray - for -me

assalamualaikum.


sebelum ni aku tak paham apa maksud tidak addicted kepada blog. after spm, aku sangat2 addicted kepada blog. yes! aku online blog 24/7. facebook and twitter pun aku campak tepi. masa tu aku rasa blog la dunia sehidup semati other than solat.


hehe, vampire talk about solat ( rolling eyes ) hei!! aku bertamadun okey! aku solat sungguh2 ni sebab nak buat yang terbaik untuk exam aku ni. 


tapi selepas aku masuk UPM jumaat lepas, aku dah tak berapa layan sangat dengan blog, ni pun aku buat entry atas ehsan laptop si Din ( budak B401/1) . lepas ni aku just buat entry bila aku ada masa. sebab nak kena tumpu dekat study.


seriously, chemistry dengan math aku sangat crap! haha. nanti bila aku balik memang kena study math dengan sis aku. tak sabar nak balik. yeay!!! nak tidur puas2 kat bilik aku.


kepada yang lain!


sila - jangan- jeles








okey takde motif. dadadadada. nak chow dulu. aku rasa entry aku ni entah paper la. haha. bye !!!!!!!!!!!!!!

8 ulasan:

syaza nazura. berkata...

haha, jaga diri kat UPM yaa! :)

Cik Azizah berkata...

gudluck nazrul! mmg dah lama tak on9 kan.. take care :)

naz & sya berkata...

@syaza ~ trima kasih!!

naz & sya berkata...

@cik azizah ~ yap.. sangat lama tak online! huuuu

Si DauN CeRi berkata...

haa.. dah masuk u, slamatlah menjalani hidup sbg mahasiswa. study smart! :D

naz & sya berkata...

@ceri ~ thnks ceri !

AesyaZealous berkata...

berusaha!!

naz & sya berkata...

@aesya ~ thanks !!!!!!!!!!!!!!! hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...