Ahad, 29 Mei 2011

~ i love you, you love me.

assalamualaikum.


mayday! walawei! online di kolej 13. miss blog, twitter and facebook a lot ! aku dah jadi budak asasi sains peratnian selama satu minggu. as a asasi student, aku rasa macam2 perasaan. gembira? yes! ni pengalaman pertama aku live kat hostel. 


sedih? yes jugak. ye la wei! aku dah lama tak jumpa kengkawan aku padahal baru a week tak jumpa dorang. but! do really miss korang semua. korang semua dah tercampak jauh2. so far aku baru contact dengan Qama dengan Syaza dengan Rita. 


pagi tadi mak aku datang. hee. best gilak kot! next week aku nak balik rumah gak. hehe. nak makan banyak2. yang pasti ayam!!!!!!!!!!!!!!!! yeay! aku suka makan ayam. aku rasa dah tak jadi rahsia kot yang aku ni suka makan ayam sebab kitorang ada buat sharing is caring kat english class. 


esok memang heaven sungguh2 sebab takde kelas. esok nak buat ni....


-basuh baju
-basuh baju
-basuh baju
-basuh baju
-basuh baju
-makan
-tidur
-tidur
-tidur
-sudy math ( aku looser tak paham satu pun )
-buat rangka untuk jurnal english class aku.


esok budak2 ajak pergi Mines. kang tak pasal2 sesat. tak ke naya. yang pasti aku nak tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidur untuk hari esok. dadadadada. good nyte korang

6 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha mcm kartun. nampak sgt pemalas basuh baju ni

k e y r i berkata...

UNTUNGLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA grr.. jeles3.. =.=

ep, hang amek asasi "sains peratnian" ea? kelakau je name "peratnian" tu.. hahahahahhahahahahahhahaha :P

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ kah kah kah.. sibuk aa...

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ demmmmmmmmmmm

Raja Syakirah berkata...

walaupon terlambat
still wanna wish u
welcome to agriculture land
!!
=)

semoga jadi junior ku di Animal Science Department lagi setahun :p

naz & sya berkata...

@raja ~ haha.. thanks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...