Sabtu, 23 April 2011

~ rupa-rupanya famous jugak aku ni.

assalamualaikum,


tadi aku pergi rumah orang kawen2. sampai2 kat sana, ada orang puji2.


"perghh adik, lawa rambut!"


aku dah gelak guling2. ada jugak yang suka dengan rambut aku yang senget ni. then aku amik nasi + ayam + nanas ( apa entah nama makanan tu sebenarnya =,=' ) + air sirap ( tawar =,=' ). lepas tu jumpa cikgu aku. 


heh, aku senyum melebar je la. takkan nak buat joget lambak depan cikgu lepas tu salam cium2 tangan. dia-cikgu-perempuan-ok! sah2 la tak boleh sentuh and salam. :)


nak amik tempat duduk, sekali ada budak perempuan tegur,


"eh! ni nazrul ashraff ea?"


aku dah kerut dahi. aku tenung budak ni atas-bawah-atas-bawah sambil otak aku memproses kat mana la pulak aku kenal budak ni =,=' . full stop! memang tak kenal. tapi budak perempuan tu dah masuk kategori cun la jugak. :P


"a'ah. siapa ni ea?" 


aku tanya balik. 


" adik hajar nasri."


"ooooooo." 


mulut aku dah bulat macam terowong smart nu ha. seriously. mana dia kenal aku? zzzz. facebook? takkan belog la pulak. pretty sure, from facebook la ni. the conclusion is


heh, famous gak kan aku ni. haha. nak gelak guling2 kejap. happynya :) baru aku tahu perasaan Inche Ben bila orang asing tegur dia kat mall or LRT or paper je la.


- mula2 rasa aneh.


-pastu rasa nak gelak guling2 bila ingat balik.


-pastu rasa best!


-dan sekali lagi rasa aneh.


=,='



siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

klang hujan petang ni :)




4 ulasan:

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

adik,lawa rambut! haha
tahniah berjaya mempeymeskan diri anda. aku peymes gak aw. kat sekolah tadi ada budak kena tahan ngan aku , pastu boleh pulak

"kakak chantek suka kacak.."

perghh..cair! haha..

Inche Vampire berkata...

@nadzirah ~ haha..rasa best kan!

lost kitty berkata...

pergh!

Inche Vampire berkata...

@kitty ~ haha.. silalah percaya even macam aneh. bwahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...