Sabtu, 23 April 2011

~ pengalaman pertama pergi fun fair. sadis betul aku ni.

assalamualaikum.


aku sebenarnya tak pernah pergi funfair. sekali pun tak pernah! haha. dasat kan? err, aku rasa dah masuk kategori sadis kot! padahal budak kecik umur 4,5 tahun semua dah pernah terjah funfair nu ha. :( Inche Vampire yang dah nak masuk umur 18 tahun tak pernah pergi funfair. what a shame ;(





sebenarnya kan, malam ni la, buat pertama kalinya dalam hidup aku, aku akan pergi funfair! bwahaha. geleng2 kepala kejap.


lokasi : funfair Klang sentral


ahli funfair : aku + 2 orang sister aku + 2 orang anak cousin aku.


jam : maybe 8 malam.


grr, apa yang aku patut pakai ea masa pergi funfair? haha. 


pakaian pergi funfair.


: baju


:seluar


:sependa


cukup la tu. takkan aku nak pakai glasses tengah2 malam even ada orang cakap pakai glasses tengah2 malam tu.


" fashion la !"


drop dead kalau ada orang cakap macam tu. lain la kau tu orang buta. heh, melalut sudah aku ni. :P


chow dulu! nak siap pergi rumah orang kawen-kawen.



siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest
have a nice day!

7 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha tahniah3x. jgn lupe abadikan dlm gambar tau. then story kat blog. tak sabar nak baca pengalaman ko ^^

k e y r i berkata...

haha cian... g funfair ade dpt tgok wyg free tak? haha :P

Myung Dae berkata...

EEUUWWW!! Kesian nye kawan aku sorang ni. HAHAHAHAHHA. =P

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ haha... semangat kau .. nak gelakkan aku ye!

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ damn u. haha..

Inche Vampire berkata...

@taufiq ~ kalau nak makan kasut, cakap la lagi. grr.

herman brunei berkata...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikanmerangin.blogspot.co.id

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...