Jumaat, 1 April 2011

~ pengumuman penting :D

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys! wiii. 


hadiah contest KAMI FOTOGENIK


k, aku nak buat pengumuman penting. sila duduk rapat2 dan dengar dengan teliti. heh. siapa yang belum korek telinga, sila bersihkan telinga anda terlebih dahulu. kang tak dengar apa yaang aku cakap, salahkan aku pulak. hee. :P


k,k,chill. actually, aku nak kenalkan members of judges for this contest. first of all, mestilah aku, Inche Vampire III, wiii, sometimes kita kena ceria and say PEACE!!!!!!!!!!


Nazrul Ashraff



second, Che Myzatul. yesszzaa!! another peace yo!!!!!!


Normyzatul Akmal



third, Che Kembar, Che Yatie & Che Ayu.



 oookey. haaha. maybe sometimes, they're a little bit craaazy. zzz.


and the final one, of course la, The Lady itself.


Syaza Athirah Hamzah

so, markah telah mula dikira oleh aku dan Che Myza. ;D sebarang ugutan atau bla bla bla, tidak akan dilayan. heh. Che Yatie and Che Ayu hanya akan mula mengira markah contestant pada ahad ini.

and The Lady next monday I guess. hee, hope the best win and don't feel depressed guy! ngeh3x. and do invitre your friend untuk memeriahkan majlis contest ini ;D

korang nak tengok tak hadiah nombor 2 & nombor 3? ha-ha. tapi jangan kuciwa la sebab aku & The Lady sangat buta dalam membeli hadiah. so, harap korang terima dengan hati yang terbuka T_T


yang kecik tu, sah2 la nombor 3 punya and yang besar sikit tu nombor 2 punya. wakakaka. kita scroll bawah sikit....

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>,<

letih la pulak. damn.

tak jadi la aku nak reveal. wakaka,tunggu je la yang menang bagi tahu apa hadiah diorang. ;D

k, chow. 

psstt, jangan lupa masuk contest tau, just klik kat sidebar je :D

2 ulasan:

syaza nazura. berkata...

Alaaa, tunjuk je la, :D Hehe :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@SYAZA haha..secret la..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...