Jumaat, 1 April 2011

~ and the story goes like this.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys!!! wiii, Klang hari ni berangin and suka sangat2 ;D syukur alhamdulillah sebab cuaca tak panas sangat and sejuk berangin macam kat pantai. heh.


online2 je terus bukak belog and nampak our dearest Qarl ada buat contest. a really nice & good contest la. ngee. love it very much. it's all about Misha Omar and who wanna join it, boleh usha bloglist aku and find la Qarl kat situ.


almost 3 pm. and lalala, belum makan lagi. lapar. grr. siapa belum makan? jom2, aku belanja. ha-ha. cepat aja korang react ye. wiii, tunggu aku kayo baru aku belanja makan heh and that will be 10 years later. :P


oookies. i got to go and to others yang join contest KAMI FOTOGENIK, aku ada pengumuman penting nak buat after this. :D keep alert with this belog guys to know what's happen next!


kepada siapa2 yang belum join, jom la join reramai untuk memeriahkan contest. ngee. boleh aja klik kat sidebar. lalalala. papai :D may allah bless us no matter what is happen.


smile everyone :)))))))))))

2 ulasan:

Eddy berkata...

good luck ....

The Lady & Mr Vampire berkata...

@eddy ~ thnkz coz wishing me :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...