Isnin, 25 April 2011

~ pengalaman pertama guling2 kat funfair

assalamualaikum.


semalam aku pergi funfair. dengan 2 orang kakak aku. and 2 orang anak cousin aku. ;)



haha, frankly speaking, ni first time aku pergi funfair. bwahaha. tak ke sadis gila. budak umur 3, 4 tahun pun dah pernah pergi. aku je yang masuk umur 18 tahun, baru nak pergi funfair buat first timenya =,='

ok, layan je la picture. aku malas nak bebel banyak. so, enjoy these!


ni permandangan malam kat Klang Sentral. masa ni naik gondola tu. err, kat funfair kita panggil gondola jugak ke? the scenery, jangan cakap la, it's so superb and memang la sangat alam semula jadi from top tu.


ahli2 funfair yang riang ria teruja. hee. 


after naik benda-alah-tu-entah-apa-namanya. kitorang decide nak main kereta langgar. well, masa aku main kat time square dulu tak la berapa syiok sebab masa tu aku alone je. dah macam lone ranger kesepian. tapi kat funfair tu, dah macam hiperaktif gilak!

haha, melepaskan tension tak bawak kereta dengan bermain kereta langgar! aku rasa banyak gelak je lebih :))


and bila sampai sana, jumpa Najwa. kira dah partner main kereta langgar sama2 la. hee. 


after that, ahli2 gegurl, layan main roller coaster. erk. =,=' terjerit-jerit macam budak kecik! haha. aku tengok dah geli je lubang pankreas aku. :P

after diorang main roller coaster, we decided untuk jejalan je and amik gambar sana sini. take a pose!

snap! snap! snap!


well, haha. aku la yang paling tinggi sekali :)


oooo. masa ni ada orang pemes datang. =,=' ok, aku tipu je. :P


bwahaha, disebabkan ni first time aku pergi funfair, so, tu yang batak, snap! snap! snap!

wakaka.


and this pose. urghh. berapa kali aku lompat. and berapa kali aku bagi arahan kat sis aku, macam mana nak amik a good pic of jump! grr. sabar je la. and finally. it's done!

i got a nice picture and look! ada seorang gegurl tengok aku dengan asyiknya :) haha, well, err, she's my cousin actually and dia jadi pembantu tambahan je. bwahaha. 

tu je la. ooo. after kitorang main funfair tu, singgah pergi makan! yum2. :)
memang terbaik la kedai tu! yum yum yum 

siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest


ok bai!

22 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

yeehaaaaa!

keriangan yang terhingga di wajahmu. eh tade benda yang naek tinggi then laju turun bawah mcm kt genting tu et? ape menda ntah namanya. lupa dah aku

k e y r i berkata...

hoho,budak first time pegi funfair..haha, kat klang tu ade ke secenery yg "semulajadi"?? =='

Shairazi Saidin berkata...

amboih! gi funfair dgn aweks2... ;p



Khas buat peminat LADY GAGA. Panas!!! Media Malaysia pun belum tahu lg!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/benar-lady-gaga-dah-kahwin-okdengan.html

Inche Vampire berkata...

@amanie ~ takde.. :(

Inche Vampire berkata...

@keyri, ada la!

Inche Vampire berkata...

@daddy ~ sibk! haha

khairiyah berkata...

wohoo. jeles ok! sy da lame teringin nak gi funfair kat klang sentral tu since bru bukak ari tu tp xpegi2 gak..huk huk. jeles! jeles! *gedik*. hik hik :P

neway, d last pose was superb. nice bro! ^^

Inche Vampire berkata...

@khairiyah ~ thanks!

Orang Kampung berkata...

syok la tu.. hahha

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ syiok la!

Shamsuddin Amin berkata...

wow... syoknye...

ok la tu ko dah masuk pon...
ak ni
seumur hidup x pernah lagi tgok
funfair tu camne... huhu

Inche Vampire berkata...

@shamsuddin ~ haha..try la g! ke kau kencing je ni? grrr..

Izzuddin Fauzi berkata...

hahaha... kat kelang sentral ke nie... hehehe... :D dekat dgn tempatku P. Alam...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

cik chopu berkata...

syiokk oo main bumper car tuh !

fyy mokhtar berkata...

weyh, ade lagi ke funfair?? zaman kanak kanak riangg aku :(

Aizat Hamdan berkata...

BESTNYE... AH sendiri pon x pernah jejak kat fun fair =.= sobs2....

cik EPAL berkata...

perghh dah lama kot tak pergi fun fair :D

Inche Vampire berkata...

@izzudin ~ what?! haha.. g la. best oo!

Inche Vampire berkata...

@chopu~ memang syiok pun! :)

Inche Vampire berkata...

@fyy ~ op kos!

Inche Vampire berkata...

@aizat ~ well, u should la. haha. aku ingat aku yang tak pernah pergi. kau pun sama ? haha..

Inche Vampire berkata...

@cik epal ~ haha.. klang sentral bukannya jauh mana pun dari shah alam tu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...