Ahad, 24 April 2011

~ keliru, keliru, keliru, keliru. nak pilih yang mana satu ni? oh SPA!

assalamualaikum.


pada masa ni, saat ni, detik gila-gila ni, The Lady pulak pot pet pot pet. asik2 Mr Vampire je yang buat entry, naik berbulu mata aku tengok. :P


haha. cakap pasal entry, aku teringin nak main polis entry ( and thieves ) <-- ok, takde kena mengena dengan entry ni =,=', SPA Q? menyampah! aku bukan nak cerita pasal SPA Q la. aku nak cerita pasal SPA.


tahu tak SPA tu apa?


korang tahu tak yang Mr Vampire tak pernah dengar SPA tu? dasat betul. masa dia mesej aku hari tu, aku rasa lutut aku dah guling-guling menangis keluar. :))


bwahaha. geli betul mamat tu. :P


memang la aku rasa dia tinggal dalam Gua Niah. tak ikut peredaran masa sungguh. entah-entah korang pun tak tahu SPA tu apa. isk,isk,isk. meh aku bagi tahu SPA tu apa.


SPA tu sebenarnya suruhanjaya perkhidmatan awam and kalau kita study kat situ, memang senang la dapat kerja nanti. tapi, before that, aku kena pergi interview dulu.


course yang aku dapat


1-juruteknologi makmal perubatan.


2-penolong pegawai farmasi


3-jurupulih perubatan anggota


4-juruteknologi pergigian.


aku dah decide nak amik juruteknologi makmal perubatan sebab memory ooo. memang kenangan habisan la pakai lab coat segala bagai semua. :) and kalau jadi juruteknologi makmal perubatan, aku boleh buat experiment yang keluarkan segala orang dari badan manusia. bwahaha. it's all my gold dream. yes!


ain't that awesome? ngeh, ngeh, ngeh. :p



my luvly future lab coat. ok, cukup mencarut :P

siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest






5 ulasan:

Peqaxlol ;DD berkata...

tapi kalau pakar2 ni lg byk gai.. contoh pakar mata, pakar gigi,, hehehe, tp teknologi makmal perubatan pon ok gak laa...

Inche Vampire berkata...

@ peqaxlol ~ hoho. it's the lady la.

k e y r i berkata...

wa.. same macam @amira zoe lah.. huhu tahniah! :)

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ a'ah/ hee..

Tanpa Nama berkata...

bez x jd mlt ney??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...