Khamis, 21 April 2011

~ mimpi jumpa blogger. AGAIN!

assalamualaikum.


aku tak ingat bila, tapi beberapa hari lepas, aku ada mimpi jumpa Inche Ben lagi. pelik kan? sebab sebelum ni, aku dah pernah mimpi jumpa dia. tu boleh rujuk kat entry ni. masa tu aku mimpi jumpa dia dengan Khairul Fahmi.


@mimpi dolu2.


and baru2 ni, aku mimpi jumpa Inche Ben lagi. aku mimpi main bola tenis kat dinding dengan dia. aku rasa masa tu malam kot. sebab gelap je masa tu. =,=' tapi kalau tak silap aku, masa tu ada jugak blogger2 lain tapi tak ingat siapa. 


gila senget aku, hee, ingat yang pemes je. aku pun tak tahu apa motif aku jumpa para2 blogger di alam mimpi. oh, ada lagi, hari tu, (baru2 ni jugak) aku mimpi jumpa Khairul Fahmi dengan Elia. dalam mimpi aku tu, diorang dah kahwin and Elia tengah mengandung.


heh. makin lama mimpi aku makin dasat pulak. masa tu diorang datang tidur kat rumah aku! bwahaha. *geleng2 kepala kejap tanda tak percaya* aku rasa memang la mimpi aku sangat best! 


mimpi jumpa Hanis Zalikha tak pernah lagi. heh. Cik Epal dah pernah jugak! tapi tak ingat pasal apa. =,=' tengok la lepas ni aku nak mimpi pasal siapa pulak! tapi yang peliknya, aku mimpi jumpa blogger dan bukannya jumpa artis macam Yuna or Misha Omar or siapa2 je la.


aku rasa mungkin sebab dunia belog dah sebati dengan aku! oh, hari tu aku ada tulis kat wall Inche Ben yang aku mimpi jumpa dia. tetiba dia tanya,


" ada kakak tak?"


and aku. err what? kakak? apa motifnya ? haha. musykil aku. aku ada 3 orang kakak! and aku anak bongsu.







kenapa ea Inche Ben tanya? errr, kenapa? mengapa? aisy. oh, Inche Ben, silalah jawab. heh. jangan tetiba kata, 


"dah lupa la."


grrr.



siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

ok bai!

if you can dream it, you can do it
-walt disney-



nama blogger yang mention kat atas,
@ben ashaari
@elia
@hanis zalikha
@cik epal

6 ulasan:

gigiAriEma berkata...

asyik mmpi psal blogger jia maybe sebab terlalu taksub kan.. heheh :P

Amanie Ashraff berkata...

haaa neh msti sblum tdo ko blogging pstu nk tdo x basuh kaki. itu sebab la mimpi

The Lady & Mr Vampire berkata...

@gigi ~ haha.. maybe kot!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ haha.. aku rasa hari2 cam gi tu!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

wahh dik mimpi yg pemes je huhu..
yg x pemes ni agak2 ada can nak masuk tak hehehe ;p

The Lady & Mr Vampire berkata...

@pinky ~ haha., entah, belum pernah mimpi cam gi tu lagi. haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...