Selasa, 1 Februari 2011

~ aku & Inche Ben & Khairul Fahmi Che Mat.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


hari ni 1 february 2011. almost CNY and also wanna mention, it's hoiliday time! yeay!! love holiday so much oo!! haha, k, stop about CNY-Holiday stuff, I wanna talk about aku, Inche Ben & Khairul Fahmi. helllo, siapa yang tak kenal diorang? 


k, maybe korang tak kenal aku, tapi tipulah siapa yang tak kenal Inche Ben and Khairul Fahmi. siapa yang tak kenal, sah anda2 sekalian tinggal kat Nebula. ngee. 






ni Inche Ben. korang jangan tanya, ni masa umur dia berapa, aku bukan Nanny dia k.






ni pulak Khairul Fahmi. dia goolkeeper untuk Kelantan's team. and also untuk pasukan kebangsaan.






Ni pulak aku. haha. k, takde motif aku letak pic aku kat sini. kenapa aku buat entry pasal diorang berdua ni? apakah motifnya? mengapa? kenapa? 



haha, relax babe & dude, take a ease. hee, siapa2 yang tak baca entry aku yang lepas, aku ada mention yang aku ada naik motor dengan dua orang blogger yang terkenal. kalau korang nak tahu, korang boleh klik sini.   

korang kena klik tau!hehe, bukan naik motor in real life, but dalam mimpi aku je. haha, syok gila kot! mimpi naik motor dengan 2 orang blogger yang hot! aww! i like. kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang boleh je klik tempat yang aku suruh klik tu. haha, klik, jangan tak klik ok!


k, back to entry. hari 3 hari lepas, aku mimpi lagi. ngeh3x. kali ni aku mimpi jumpa Inche Ben and Khairul Fahmi pulak ! hee, k, maybe korang kata.


" ala, aku tak batak la. aku dah jumpa Bro Ben kat gath hari tu."


" aku dah siap amik gambar dengan dia lagi!"


k, whatever, aku tak kisah pun. hari tu, aku mimpi aku nak solat kat rumah inche Ben. haha. caya lah! jumpa Khairul fahmi lagi. hee, syok gila kot! actually, a day before that, aku ada mimpi jumpa Redmummy, tapi aku lupa mimpi tu pasal apa, so aku tak buat entry pasal tu.


i like my mimpi so much! haha, gi-la-lah! sangat tak percaya sungguh. korang ada? takde kan? haha, ni yang aku nak batak sikit. aku mimpi nak amik wuduk dalam mimpi tu. aku ingat lagi that mimpi * kalau korang mimpi jumpa orang terkenal takkan nak lupakan pulak, heh * masa tu hujan, and aku nampak pokok mangga, suasana kampung * geleng kepala *. seriously!aku still terkedu and smile sampai telinga wei!


haha, malam ni nak mimpi pasal siapa pulak ye. hehe. Hanis Zalikha belum lagi..... zzzz

3 ulasan:

Fasha ;DD berkata...

hahaa ! kata org : bermimpilah kamu, kerana mungkin tak akan jadi dalam realiti... at least ada kenangna kan kan ?

syaz rini berkata...

best la dpt jmpa dah walaupon dalam mimpi..huhu

nazrul ashraff berkata...

@ fasha ~ haha..tw x p..boleh cilita kat anak cucu..haha..

@ syaz~ hehe..mmg best!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...