Khamis, 14 April 2011

~ the Lady kena apandex

assalamualaikum.


tadi The Lady mesej aku, dia kata.


"takut! help me mr vampire."


"apesal takut? ada hantu ke?"


"choy! jangan disebut. aku kat H."


"H? hospital?"


"a'ah. suspek apandeks. SUSPEK! je."


"padan muka, budak nakal."


"huu, sampai hati."


aku terus tak reply. haha. seriusly, sepanjang aku kenal dia, dia tak pernah ada erti takut dalam diri dia. heh. lain la kalau kena kejar dengan geng kapak, then she will scare.


but, macam yang aku cakap, aku tak pernah nampak dia takut. dia pernah cerita.


"semalam ada hantu berdiri kat tepi katil aku."


"seriously?! gilalah. muka dia macam mana?"


"aku tak nampak muka dia. dia tunduk pandang bawah. tapi muka dia macam gelap,so.aku tak tahu dia pandang aku or tak."


"seram gila kot. kau tutup la mata!"


"aku tak boleh tutup mata. TAKUT gila. dari tempat aku baring tu aku boleh nampak jam bilik. it was 30 minutes! sadis."


"err what?! 30...."


dan masa dekat KEM KEPIMPINAN, masa budak2 kena histeria. all girls are screaming. urghh.so pinky and fluffs. only dia yang tough one la yang bantu aku. haha. she's so nice you know. 


heh, tengok la bestie siapa. haha. hope kau safe sya :) may allah bless you no matter what is happen. have a nice day! 


siapa yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest


siapa yang nak join segmen : BLOGGER DI ZAMAN SEKOLAH,klik sini.
@segmen.


kalau kau orang perasan, ada senarai blogger yang join segmen kat bahagian sidebar. tapi yang tu baru yang aku letak kat entry. heh. to others, wait yeah! siapa2 yang nak baca pengalaman blogger masa kat sekolah, boleh la check it out sendiri,


:)

6 ulasan:

syaza nazura. berkata...

appendix eh? blur kejap, haha. aku pernah kena suspek juga, last year. selamat tak ada. :) hope kau pun tak ada laa.

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ bukan aku la..kawan aku..haha.. nama dia pun syaza..heh..syaza athirah hamzah.

syaza nazura. berkata...

haha, opps, baca laju sangat, termiss tajuk tu, "the lady kena appendix" bhahaha :D

erk. aku ada junior kat ssp. syaza athirah juga, xD

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ then the name is famous. haha

syaza nazura. berkata...

haha, macam aku laa, :P *perasan*

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ haha.. anda mmg perasan.. wakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...