Sabtu, 2 April 2011

~ bila secret admirer buat diri jadi tertekan.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. huu. memang kepala berpusing bila bangun pagi tadi sebab layan DSB dengan budak2 kat sana. heh, lupakan pasal hal DSB, sekarang ni aku nak cerita pasal 





BILA SECRET ADMIRER BUAT DIRI JADI TERTEKAN.


aku nak mintak pendapat korang. kalau ada seorang secret admirer tu asik2 kacau pagi petang siang malam, apa patut korang buat?


1-jual nombor budak tu kat penjual nombor ekor.


2-telefon balik pastu maki sampai penat.


3-tak layan.


4- mintak tolong orang lain dan nasihat budak tu supaya jangan kacau dia lagi.


5- bagi tazkirah agama sampau telinga jadi pekak.


6-promote budak tu kat belog.


7- letak nombor telefon budak tu dalam tandas and tulis di bawahnya : budak ni boleh urut batin. *erk?*


8- telefon budak tu and ajak jumpa kat mana2. 


9- jumpa bomoh and mandrem budak tu sampai mampus.


10- berserah kepada takdir.


heh. banyak pulak pilihan. cup! ni bukan kisah aku ye. kisah kawan saya. :) kesian dia. kui,kui,kui. korang pilih yang mana? haha. kalau aku, aku mandrem je kasi nyanyuk. wakakaka.


kejam. ke korang ada cadangan lain? heh. kongsi2 la ye. 


jangan lupa join contest KAMI FOTOGENIK. boleh klik pada sidebar. :D

14 ulasan:

Aizat Hamdan berkata...

buat semua list diatas :) biar padan muka...manderem ?? x baik2. hahaha.. manusia perlu saling menyanyangi...

Amanie Ashraff berkata...

emm nak pedas kasi tazkirah sket la. x pun ko gabungkan sume options yg ko list tu. hahaha gila cool!

Mas Ahmad Safwan berkata...

.ak suke dengan no 7 tu ( :

.entry dari mas :
http://www.masahmadsafwan.com/2011/04/kenapa-wanita-suka-text-pendek.html

The Lady & Mr Vampire berkata...

@aizat ` bukan cara tu paling best ke? haha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ bwa haha... pedas smpai nyanyuk..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@mas ~ haha..aq pn suka je no 7.. wakakaka

Myung Dae berkata...

HAHAH> Gile kejap nak mandrem. Kalau aku biarkan je budak tu. Tak pon tukar je nombor tepon,. HUHU

Harus baca http://myungdae92.blogspot.com/2011/04/kaabah-tidak-akan-bergerak-melainkan.html

Aizat Hamdan berkata...

kalau terdesak !! buat nasi kangkang :P

HeziqaMushadadLee berkata...

terus terang dan slowtalk dengan dia,
sebab kadangkadang,admire cuma nak jadi kawan..
=))
nanti jemputlah join contest ni,
http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/04/contest.html

The Lady & Mr Vampire berkata...

@myung ~ haha...tukar no? dasat la tu.. huu

The Lady & Mr Vampire berkata...

@aizat ~ haha..kentang gila..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@heziqa ~ aneh.. haha..kwn?

nina berkata...

paling senang buat yg num 3, x bnyk effort, hehe..

Tapi kalau nak lepaskan geram, silalah buat num 6. hahaha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@nina ~ haha.. muka budak tu pn x pnh nmpk .. hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...